Kate Mara și Rooney Mara

Surorile Kate și Rooney Mara, diferența de vârstă dintre ele este de numai doi ani, până la vârsta de treizeci de ani au reușit să obțină o atitudine considerabilă în domeniul actorului. Kate, care sa născut în februarie 1983, a jucat în trei filme duzină și a apărut în lumina în aprilie 1985, în mai mult de douăzeci de scene. Fetele care nu și-au stabilit încă familiile sunt foarte apropiate. Kate și Rooney Mara apar adesea împreună la evenimente formale. Actorii glumesc că soarta lor se înrăutățește pentru totdeauna iubirea pentru fotbalul american, pentru că au crescut într-o familie care deține două echipe.

Dragostea de artă

Pe fondul fondului de fotbal de familie, interesul fetelor la teatru, cinema și operă părea ciudat pentru părinți. Cu toate acestea, mama lui Kate și a lui Rooney au sprijinit fiicele. Cel mai mare dintre surori diferă caracter timid, dar acest lucru nu o împiedică să meargă la mama lui solicitând ca a angajat agentul ei. Deja la vârsta de paisprezece ani Kate Mara, pentru prima dată a jucat un rol cameo în celebrul serial de televiziune „Law & Order“, iar fata faima la nivel mondial a asigurat rolul lui Alma în filmul premiat cu Oscar „Brokeback Mountain“ a fost lansat în cinematografe în 2005. Astăzi, treizeci și trei de mare actriță a cererii. În fiecare an, ea a jucat în mai multe filme.

Keith Mara Kate nu intenționează să-și piardă viața după așteptări Sut de la un film Cavaler de fier

Cariera Rooney Mara sa dezvoltat nu atât de repede. De la o vârstă fragedă, fata a visat să devină cântăreață. Pentru prima dată după vizionarea muzicalului "Brave", ea a decis să facă voce. Cu toate acestea, curând Rooney, care era auto-critic, a aruncat această aventură, realizându-și propriile date vocale, care s-au dovedit a fi foarte modeste. Pentru o lungă perioadă de timp fără a gândi, Rooney a decis să urmeze pe urmele sorei ei mai mari. Primul ei actor a fost un rol episodic în aceeași serie "Legea și Ordinul". Din păcate, nu puteam să-i eclipsez pe sora lui Rooney. Nu a reușit să lucreze în thrillerul "Nightmare on Elm Street". Actrita de inceput era gata sa renunte la visul sau, dar datorita propunerii lui David Fincher, totul sa schimbat. Rolul iconic al lui Lisbeth Salander în pictura "Fata cu un tatuaj dragon" a atras vederile lui Rooney despre filme, critici și spectatori.

Rooney Mara Rooney nu este gata să trăiască în umbra surorii ei Rolul lui Lisbeth Salander a fost un reper

Paralele drepte

Kate și Rooney Mara, ale căror fotografii apar adesea în presă, au multe în comun. Fetele adoră fotbalul american atât de mult încât refuză să tragă în februarie, când trece Super Bowl-ul. Ei au o atitudine la fel de calmă față de filmările în scene erotice. În plus, surorile sunt vegetarieni, adoră câini, nu se grăbesc să se încarce cu căsnicie. Adesea, jurnaliștii încearcă să conducă între Kate și Rooney Wedge, punând întrebări dificile despre atenția filmarilor, spectatorilor și fanilor. Dar fetele sunt adamant - nu sunt rivali, ci prieteni cu căi de viață paralele.

Surorile se iubesc unii pe alții Fetele nu se consideră rivali Rooney și Kate nu sunt rușine de rochii deschise

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

24 + = 27