Kate Winslet și Oscar-2016

Pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc la sfârșitul lunii februarie 2016, a crescut în mod tradițional atenția publicului. Toată lumea este interesată să știe nu numai ce filme și actori sunt recunoscute ca fiind cele mai bune în sezonul cinematografic care sa încheiat, ci și cum vor arăta stelele de pe covorul roșu, cu care vor apărea, ceea ce vor spune din scenă. A primit atenția jurnaliștilor și spectatorilor și a fost nominalizată pentru Oscarul Kate Winslet în 2016.

Kate Winslet la Premiile Oscar-2016

În acest an, actrita a primit recunoașterea și a meritat nominalizarea pentru Oscar în categoria "Cea mai bună actriță în rol secundar" pentru un biopic despre fondatorul Apple "Steve Jobs". Reamintim că actrița are deja o statuetă, pe care a primit-o în 2009 pentru cel mai bun rol feminin în filmul "The Reader". În plus, Kate Winslet de cinci ori înainte a fost nominalizat pentru acest premiu cel mai prestigios cinematografic.

Rivalizează Kate acest an sunt Rooney Mara ( "Carol"), Jennifer Jason Leigh ( "odiosului opt"), Rachel McAdams ( "Focus") și Alicia Vikander ( "Fata din Danemarca"), care, în cele din urmă și a luat cu un Oscar în această nominalizare.

Pe covorul roșu Oscar 2016 Kate Winslet a apărut, însoțit de vechiul lui prieten și partenerul său în filmul cult „Titanic“, Leonardo DiCaprio. Actorul în acest an a fost acordat, de asemenea sasea nominalizare, dar noroc întotdeauna evitate anterior, și dacă Leo va primi statueta în acest an, a devenit intriga principală a serii. Kate Winslet a vorbit anterior despre acest lucru într-un interviu, spunând că Leonardo DiCaprio a fost mult timp demn de a deveni proprietar al unui Oscar, și rolul său în „Survivor“, filmul ar putea ajuta să-l atingă scopul. Pe de altă parte, a adăugat Kate, partenerul ei de pe „Steve Jobs“, Michael Fassbender, de asemenea, nominalizat pentru „Cel mai bun actor“ si actrita pe tot parcursul procesului de filmare privit ca el a fost profund cufundat în natură și este greu la locul de muncă la realizarea caracterului său, așa că De asemenea, merită să primim un Oscar în acest an.

DiCaprio și Kate Winslet au fost împreună pentru fotografi la Oscar-2016, prezentând sentimente prietenoase și o dispoziție bună față de celălalt. Și când a devenit cunoscut faptul că actorul a câștigat încă premii, Kate Winslet chiar a început să plângă la Oscar 2016, din moment ce acesta a atins un discurs în care Leonardo a vorbit despre necesitatea de a proteja natura. Dar Kate Winslet nu a primit un Oscar anul acesta.

Rochia lui Kate Winslet la Oscar-2016

După cum știți, această ceremonie este o ocazie pentru actrițe să pună pe față cele mai frumoase și mai frumoase costume. Cu toate acestea, în acest an, imaginea lui Kate a dezamăgit. Kate Winslet a ales pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar-2016 o rochie fără mâneci, fără mâneci, de la marca Ralph Lauren. Fabricat dintr-o țesătură neagră strălucitoare, strălucind cu negru, tinuta era pe aproape toate listele celor mai grave imagini ale ceremoniei. Rochia în sine a fost imediat comparată pentru strălucirea sa ieftină cu o pungă de gunoi, acest lucru fiind reflectat în numeroasele meme care au apărut pe net.

În plus, această alegere de țesătură a jucat cu actrita o altă glumă urâtă. Un astfel de efect irizat face figura lui Kate Winslet vizual mai completă și a doua zi se vorbea despre o posibilă sarcină a actriței, deși, chiar dacă acestea sunt adevărate, planurile lui Kate în mod clar nu a fost de a publica știri a fost la Oscaruri în 2016.

Dar la restul imaginii, publicul nu a avut nici o plângere. Kate Winslet a completat rochia cu cercei lungi cu pietre și coafură cu unde luminoase. Make-up actrita a ales în yudovoy și culori naturale.

Keith Winslet actrita de renume a adus un rol în Titanic poza Cititorul a adus Kate Winslet Oscar
Kate Winslet este un câștigător de Oscar Kate Winslet în imagine Steve Jobs Kate Winslet strigă la Oscar-2016 în timpul discursului lui Leonardo DiCaprio
Kate Winslet și Leonardo DiCaprio la Oscar-2016 machiaj și coafură Kate Winslet la Oscar-2016 Rochia lui Kate Winslet a fost numită una dintre cele mai nereușite pe Oscar-2016

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 1