Kerry Washington va deveni din nou mamă

Kerry Washington și soțul ei, Nnamdi Asomuga, s-au alăturat boom-ului copilului care a măturat-o pe Hollywood. Steaua "Fantastic Four" și "Scandal" este însărcinată. Copilul va fi al doilea pentru cuplu, ei cresc deja o fiică de 2 ani, Isabel Amarachi.

Mântuirea căsătoriei

Vestea despre poziția interesantă a actritei a fost neașteptată. Au existat zvonuri că iubitorii care s-au căsătorit în 2013, adesea se certa și divorțul este o chestiune de timp.

Acum nu se pune problema despărțirii. În cazul lor, insiderul a spus, copilul nenăscut a salvat familia. Cuplul nu intenționa să aibă un moștenitor, dar sunt foarte mulțumiți de viitoarea completare. Kerry și Nnamdi doresc să se nască un băiat. Un fost fotbalist american visează cum îi va învăța pe fiul său să arunce o minge pe gazon acasă.

Forme rotunjite

La 30 aprilie, Washingtonul de 39 de ani a devenit unul dintre oaspeții Casei Albe, unde a avut loc cina anuală a Asociației Corespondenților din Casa Albă. Avea o rochie neagră de la Victoria Beckham, care a subliniat figura schimbată.

Și noaptea trecută, mama viitoare a apărut pe covorul roșu al grandiosului Gala Met într-o rochie spectaculoasă, dandu-se în fața camerelor și ținându-și stomacul. Imaginea dramatică a unei frumusețe a fost completată de o coafură purpurie și un machiaj expresiv.

Să adăugăm, Kerry nu va comenta situația lui interesantă, niciodată discutarea personală. Ea până la ultima ascundea prima sarcină și chiar a aranjat o nuntă în secret.

Kerry Washington și soțul ei, fotbalistul Nnamdi Asomaga, așteaptă al doilea copil Discuțiile despre sarcina seriei Star of the Scandal au apărut după recepția din Casa Albă Paparazzi a prins viitoarea mamă din New York
Kerry Washington la gala de metrou Actrita a demonstrat o noua coafura purpurie Bellezhna sprijinea cu grijă abdomenul cu mâna

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

81 + = 84