Kristen Stewart a recunoscut că nu regretă romanul cu Robert Pattinson

în vârstă de 26 de ani, star de cinema american Kristen Stewart, care a devenit faimos pentru rolul Bella în filmul „Twilight“, este acum o actrita foarte popular. În plus, ea apare adesea în studiourile diferitelor emisiuni TV și reviste, pentru a spune câteva cuvinte despre tine. Și, în ciuda faptului că, în filmografia Stuart o mulțime de imagini diferite în toate interviurile pe care ea le dă, este vorba de acele „Twilight“.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Kristen nu regretă să lucreze în saga crepusculară

După proiect cu vampiri, vârcolaci și Bella a ajuns la capăt, Stewart a recunoscut că a împușcat-au dat destul de dificil, și nu pe partea, dar, în ceea ce privește fondul emoțional pe platoul de filmare. Așa cum sa dovedit un pic mai târziu, vina pentru totul a fost o relație de dragoste cu un coleg Robert Pattinson, pentru că netedă să le numim foarte dificile. Cu toate acestea, într-un interviu acordat la The London Sunday Times, Stuart își amintește munca sa în Twilight:

"Relațiile mele de dragoste dintâi și adevărate au început pe scenă și au fost cu Pattinson. Acum imi amintesc cum era pentru mine o curiozitate. Apoi am visat doar un singur lucru: eu și Roba press, paparazzi și toți cei curioși lăsați singuri. Voiam să mă bucur de dragostea mea în pace. Dar apoi mi-am dat seama că era imposibil. Acest roman se referea nu numai la noi, ci și la mai mulți oameni. Pentru mulți, am devenit niște idoli ai anumitor relații de dragoste. Acum am să vorbesc despre asta cu calm și cu încredere pot să spun că eu nu regret despre afacerea cu Pattison, în timp ce începe să lucreze în ultima parte din saga a fost o tortură pentru mine. Apoi, totul a revenit la normal. Dar, de-a lungul timpului, mass-media sa dovedit foarte mult pe partea gresita. Acest lucru ar putea fi combătut, dar nu am făcut-o. Tocmai am plecat.

Kristen Stewart și Robert Pattinson în filmul

Kristen Stewart și Robert Pattinson în filmul "Twilight"

După aceea, Stewart a spus sincer despre cum se referă la "Twilight":

"Am spus că o saga este un coșmar, dar acum înțeleg că nici eu nu am fost cel care este acum. În viața noastră există multe lucruri și toate acestea ne impun o anumită amprentă. "Amurg" și-au făcut lucrurile, sau mai degrabă nu ei, și evenimentele după ei. Mi-au făcut viața neîndulțită și asta ma împins la începuturi mari. Sunt, prin natura mea, extremă și toate cazurile care cauzează eliberarea adrenalinei au un impact pozitiv asupra vieții mele. "

Kristen iubește sporturile extreme
Lucrul în saga a avut un impact pozitiv asupra vieții lui Stuart

Pattinson nu i-a iertat pe Kristen adulter

Faptul că personajele principale ale sagei Twilight se găsesc în viață, a devenit cunoscută în 2008. La început, relația lor a fost buna, dar, în iunie 2012, presa scurgeri vestea că Robert în spatele poveste de dragoste iubitei sale răsucite cu Sanders, regizorul filmului „Albă ca Zăpada și Huntsman“, în care a jucat personajul principal. Filmarea ultimului film al sagei ia împins pe ex-iubiți să-și reia relațiile, iar deja în septembrie 2012 ei puteau fi văzuți împreună la plimbări. Cu toate acestea, natura iubitoare, Stewart a preluat relația și a răsuflat afacerea cu Alicia Kargail, dresserul ei. Pattinson nu i-ar fi putut ierta lui Stewart o altă trădare și cuplul sa despărțit.

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Alicia Cargill

Kristen Stewart și Alicia Cargill

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 4