Kristen Stewart a surprins pe toată lumea cu o tunsoare ultra-scurtă

Primăvara sa trezit în rebeliunea de la Hollywood, Kristen Stewart, dorința de a șoca oamenii din jur: fata a apărut la premiera filmului "Personal Shopper", cu o tunsoare ultra-scurtă și o nouă culoare a părului. Pentru o astfel de transformare de frumusețe nu au fost pregătiți pentru organizatorii show-ului din Los Angeles, deoarece toată atenția jurnaliștilor și a paparazzilor a fost îndreptată către o actriță de 26 de ani.

Kristen Stewart a fost în centrul atenției la premieră

Kristen Stewart a fost în centrul atenției la premieră

Kristen Stewart într-un mod nou

Kristen Stewart într-un mod nou

Kristen Stewart

Multe divizii de la Hollywood au decis în acest sezon o blonda la modă și și-au scurtat părul, dar nimeni nu a îndrăznit să se schimbe cardinal, ca Kristen. Noua coafură Pixie a lui Kathy Perry a rămas fără atenție, de fapt, la fel ca și tăierea lui Kara Delevin.

Recunoaștem că bloggerii de modă occidentală discută motivele apariției acestei imagini pentru a doua zi, actrița însăși și, din ultima vreme, regizoarea, nu comentează reîncarnarea ei.

Kristen Stewart și-a schimbat în mod repetat imaginea

Kristen Stewart și-a schimbat în mod repetat imaginea

Furore pe 7 martie în Los Angeles va intra în mod clar într-una din tendințele șocante din primăvara anului 2017! Sunteți pregătiți pentru astfel de transformări de frumusețe?

Cu doar câteva zile în urmă, Kristen a arătat așa

Imaginea lui Kristen acum câteva zile

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =