Kurt Cobain și Courtney Love

În lume există un număr foarte mare de persoane care sunt cel puțin parțial familiarizate cu activitatea legendarului grup Nirvana, precum și cu soarta tragică a solistului său Kurt Cobain. Acesta este cu adevărat un om grozav, în ciuda vieții sălbatice. Tipul a avut un talent uriaș, pe care nu a avut timp să-l dezvăluie pe deplin. Popularitatea lumii a venit la el deja în 24 de ani, și doar trei ani mai târziu a murit. În ciuda unei astfel de vieți scurte, el a iubit și a fost iubit, dar pentru a depăși dependența de droguri Kurt și nu a putut din cauza a ceea ce a plătit cel mai scump - viața.

Puțini s-ar fi putut gândi, dar Kurt a încercat toate deliciile unei vieți rătăcitoare. Poate că acesta este motivul pentru care talentele sale au primit splash așteptat. A creat formatia si a lansat primele melodii, care le-a placut foarte mult. Primul album a adus trupa si Cobain o glorie uimitoare. După aceea, a urmat o viață personală furtunoasă. Solistul grupului Nirvana nu a avut nici un scop al fanilor. El a schimbat fetele cât de repede a putut, dar în cele din urmă a început să se gândească la relații serioase și lungi care i-ar putea oferi ceva mai mult decât relații intime rapide. Curând, el sa întâlnit cu Courtney Love, subtil, ușor neregulat și atât de frumos.

Courtney Love și Kurt Cobain: o poveste de dragoste

Cuplul sa întâlnit la un concert de Nirvana. Viziunile lor despre viață au coincis, iar simpatia sa dovedit a fi reciprocă. Pasionat de dragoste a câștigat rapid ritmul și în curând Kurt Cobain și Courtney Love a anunțat că nunta a fost programată. Este de remarcat că, în timpul ceremoniei de nuntă, Courtney era deja însărcinată, însă nu erau deloc jenate. Apoi au fost fără îndoială fericiți, despre care i-au spus tuturor la rând. Șocul real a fost că, chiar și în timpul sarcinii, Dragostea era dependentă de droguri. Din fericire, fiica lor sa născut sănătoasă și puternică, pe care Courtney Love și Kurt Cobain au fost fără îndoială fericite.

Toată lumea știa că familiile Courtney și Kurt nu erau cele mai exemplice din cauza dependenței de heroină. Kurt era un soț iubitor, credincios și tată, care nu se încadra în capul fanilor, pentru că imaginea lui nu avea deloc acest lucru. Odată ce Courtney a decis să renunțe pentru totdeauna la droguri și să o salveze de la moartea iminentă a soțului ei. Cu toate acestea, indiferent de cum încercă soția lui Kurt Cobain, Courtney Love, toate încercările au fost în zadar. El însuși a înțeles că se aluneca în abis, dar nu putea să facă nimic. Ca rezultat, heroina a câștigat. Omul a fost găsit mort la 5 aprilie 1994.

După moartea lui Kurt, Courtney Love nu și-a găsit locul și a fost înfrântă. Cu toate acestea, de dragul fiicei lor comune, ea a reușit să se ia în mână și să depășească suferința profundă.

Kurt Cobain Kurt Cobain și Courtney Love împreună Fotografii de Kurt Cobain și Courtney Love
Kurt Cobain și Courtney Love în fața paparazzilor Kurt Cobain și Courtney Love sărut Courtney Love cu o mică fiică
Kurt Cobain își ține fiica pe picioare Kurt Cobain, Courtney Love și fiica lor Fiica lui Kurt Cobain

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 − = 70