Kylie Jenner a primit un cadou pentru 1,4 milioane de dolari

Recent, un parc mare Kylie Jenner, care are o slăbiciune pentru mașinile de curse, a fost completat cu un nou Ferrari LaFerrari. Masina sport a fost cumparata de fiica fiicei sale, Travis Scott.

Cadou "modest"

Kylie Jenner, de 20 de ani, care a devenit prima mamă la 1 februarie, dându-i prietenului Travis Scott o fiică pe nume Stormy, a primit un răspuns de la rapper. Steaua spectacolului de realitate a lăudat un nou Ferrari LaFerrari. Masina neagră, sub capota căreia are o putere de 950 de cai putere, costă nu mai puțin de 1,4 milioane de dolari.

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott

O clipă din videoclipul Kylie Jenner

O clipă din videoclipul Kylie Jenner

În Instagram al sorei mai mici, Kim Kardashian, a apărut o scurtă analiză video a creației luxoase a industriei auto italiene, care pâlpâia sub soarele californian, precum și o sesiune foto a lui Kylie în mașină.

În comentariile Jenner scria:

"Nu pot să cred că este al meu!"

Kylie Jenner la volan

Kylie Jenner la volan

Apropo, fostul iubit al Kylie rapper Tyga nu a fost lacom și a dat-o la 18 ani de cheile de la Ferrari și Meredes G-Waron pentru 500 de mii de dolari, iar pe 19-a aniversare a documentelor de pe Mercedes Maybach pentru 190000.

Mercedes Maybach

Mercedes Maybach

Acum tocuri

Noua mama, care a arătat recent mână mică și o parte furtunoasă se confruntă cu puțin, doborand recordul pentru numărul de Instagram îi place, continuă să împartă cu fanii, de data aceasta în Snapchat frumos post cu o fiică.

Prima fotografie a lui Stormy

Prima fotografie a lui Stormy

Kylie a publicat un videoclip în care sunt vizibile tocurile copilului, menționând:

- Ce prețios!

Pyatochki Stormi

Pyatochki Stormi

Utilizatorii sunt de acord cu Jenner, dar vor să vadă Stormi nu în părți, ci complet. Și, de asemenea, a cerut celebritate cum îi pasă de fiica ei cu unghii atât de lungi?

Publicație de la Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 3 =