Kylie Jenner și Travis Scott au făcut mini-tatuaje identice

Kylie Jenner, în vârstă de 19 ani, și noul ei iubit, Travis Scott, de 25 de ani, nu comentează relația lor, ceea ce este surprinzător, dat fiind dragostea reprezentanților PR ai clanului Kardashian. În ziua de azi, iubitorii fără cuvinte inutile au confirmat puterea sentimentelor lor făcând tatuaje pereche.

Ca o declarație de iubire

Kylie Jenner și Travis Scott, care au fost doar împreună timp de câteva luni, au decis să își dedice reciproc tatuajele. Doves a făcut desene absolut identice pe corpul lor, împărtășind fotografii de tatuaje pe net.

Travis Scott și Kylie Jenner săptămâna trecută

Travis Scott și Kylie Jenner săptămâna trecută

Waltz Travis Scott și Kylie Jenner

Realitatea vedeta TV a plasat în poza lui Snapchat pe piciorul drept, la glezna în cazul în care a existat un fluture mic, iar muzicianul a publicat o imagine similară, cu singura diferență că este plin de fluture pe glezna piciorului stâng.

Tattoo Kylie Jenner

Tattoo Kylie Jenner

Travis Scott Tattoo

Travis Scott Tattoo

O astfel de desen pentru tatuaje a fost aleasă nu întâmplător și este făcută pe motive de compoziție populară a lui Scott "Butterfly", fanii creativității rapperului sunt asigurați.

Un alt tatuaj în onoarea unui tip

Acest tatuaj romantic pe corpul lui Jenner, nu primul pe care îl dedică iubitului. După cum se știe, înaintea lui Scott, ea sa întâlnit cu un alt rapier Taiga întunecată de doi ani. Pe glezna fetei există prima literă a poreclei sale "t".

Pe gleznă, Jenner are litera

Pe gleznă, Jenner are litera "t"

Potrivit insiderului, faptul că Kylie nu a adus tatuajul nu înseamnă că ea visează să se reunească cu fostul tip. După cum a declarat reporterul artistului tatuaj de celebritate Rafael Valdés, clientul său caută o imagine interesantă, care va ascunde acum o scrisoare care nu înseamnă nimic pentru ea.

Taiga și Kylie Jenner

Taiga și Kylie Jenner

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

32 − 29 =