Kylie și Kendall Jenner au sărbătorit Ziua Tatălui cu Caitlin Jenner

Ieri mulți oameni de pe planeta noastră au sărbătorit Ziua Mondială a Tatălui. Unele celebrități publicate pe Internet o serie de fotografii pe care șeful familiei îl prezintă cu descendenții săi. Nu a fost lăsat în urmă și faimoasele surorile Jenner - Kendall si Kylie, care, de asemenea, a decis să-și petreacă 18 iunie cu tatăl meu Caitlyn Jenner, care în urmă cu doar câțiva ani, a existat un om pe nume Bruce.

Kaitlin Jenner, cu fiicele Kendall și Kylie

Kaitlin Jenner, cu fiicele Kendall și Kylie

Kaitlin ia mulțumit lui Kendall și Kylie

Ieri, faimoasa femeie de afaceri Jenner, de 67 de ani, a participat la concursul Rodeo Drive Concours d'Elegance. Evenimentul a avut loc în Beverly Hills, iar Kendall și Kylie au venit să-l vadă. După cum sa dovedit mai târziu, fetele profiturile nu numai majorete pentru tatăl său, și după acea zi a fost masina cea mai la modă premiu special mașini de colecție, dar, de asemenea, să-l felicit cu ocazia.

Kendall și Kylie Jenner

Kendall și Kylie Jenner

În primul rând, Kendall și Kylie pozat pentru camerele de luat vederi ale jurnaliștilor în apropiere de chic convertibil Austin-Healey Sprite, aparținând Caitlin, și apoi a mers la cină în cafenea. Pentru acest eveniment, femeile au ales haine destul de simple, dar foarte elegante. Deci, Kendall a apărut la show-ul auto într-o dundă lungă. Punctul culminant al imaginii a fost un catelus frumos de culoare alba, pe care a tinut-o in mainile ei. Sora ei, Kylie, a venit la eveniment într-un tricou negru strâns și pantaloni voluminoși cu dungi negre. Cât despre Kaitlin, ea a pus în fața camerelor de luat vederi blugi drepți și o bluză maro.

Kaitlin Jenner cu fiicele Kylie și Kendall

Kaitlin Jenner cu fiicele Kylie și Kendall

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Austin-Healey Sprite Cabriolet

Austin-Healey Sprite Cabriolet

După eveniment a fost în vârstă de 67 de ani, peste Jenner a scris pe pagina sa de pe Instagram apel la fiicele, oferind-o cu o serie de fotografii vechi, în care o fată este încă foarte mic. Iată cuvintele pe care le puteți găsi în el:

"Mulțumesc, Kendall și Kylie, că indiferent de aspectul meu, mă percepi ca pe un tată. Sunt foarte mulțumit că în acest timp dificil, când alți membri ai familiei Jenner-Kardashian nu mă susțin, nu mă uitați. Kendall, Kylie, te iubesc foarte mult! ".

Kendall și Kylie în copilărie, fotografii de la Instagram

Kendall și Kylie în copilărie, fotografii de la Instagram

Kaitlin îl iubește pe Kylie și pe Kendall foarte mult

Memoriile Caitlin au împărțit familia

În 2015, a devenit cunoscut faptul că Bruce Jenner este divorțat de Chris, mama lui Kendall și Kylie. Imediat după aceea, sportivul a anunțat că va fi acum o femeie și că Kaitlin Jenner îl va suna. Apoi a urmat o serie de operațiuni de schimbare a sexului, iar în ianuarie 2017 a fost finalizată. Despre acest lucru și despre motivul pentru care Bruce a decis să devină o femeie, el a descris în memoriile sale, sub titlul "Secretele vieții mele". Cu toate acestea, nu tuturor îi plăcea conținutul acestei cărți. Vitrega, Caitlin - Kim, Kourtney Kardashian și Chloe, și fosta sa soție, Chris a luat armele împotriva atlet, numindu-l un om de nimic și un mincinos. În ciuda faptului că, în memoriile sale Caitlin nu acceptă întotdeauna persoana care vorbește despre Chris, fiica lor biologica nu a abandonat tatăl său, cu toate acestea, ca mama.

Bruce Jenner, în tinerețe

Bruce Jenner, în tinerețe

Bruce și Chris Jenner împreună cu fiicele lor

Bruce și Chris Jenner împreună cu fiicele lor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 3 =