Lacrimi de durere, lacrimi de bucurie Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi în finala Euro-2016

Meciul final al principalei competiții europene de fotbal sa dovedit a fi cu adevărat "fierbinte". Favoritul publicului, unul dintre cele mai scumpe fotbalisti moderne, Cristiano Ronaldo, a fost capabil să conducă echipa sa la victorie, în ciuda faptului că el a fost forțat să părăsească terenul de fotbal aproape de începutul meciului ...

Frumosul Ronald a trebuit să vărce lacrimi de multe ori. Asta este ceea ce este: emoțional, temperamental și atât de carismatic! Judecă-te pentru tine: Dimitri Payet sa confruntat cu căpitanul Portugaliei și la rănit. Ronaldo nu se putea opri și strigă din durere, cu lacrimi în ochi.

În acel moment a avut loc un mic miracol, care a fost înregistrat în fotografie și video de jurnaliști din întreaga lume: un fluture a stat pe piatra lui Ronaldo! Ca și cum ar vrea să regrete pe jucătorul de fotbal suferind. Această imagine a devenit imediat o lovitură pe Internet și chiar sa transformat într-o meme.

Victorie cu orice preț

Depășind durerea de la accident, echipa din fața echipei naționale a continuat jocul pe teren. Dar deja în minutul 25 băiatul "de aur" a realizat că nu și-a putut îndeplini îndatoririle. Ronaldo a cerut înlocuirea.

Desigur, în acel moment, fanii echipei naționale franceze erau siguri că Portugalia nu ar putea câștiga această competiție. Cu toate acestea, sa dovedit tocmai opusul: jucatorii portughezi au marcat singur, dar obiectivul decisiv in portile adversarului si au devenit castigatorii Euro-2016!

Pentru prima dată în istoria țării lor, echipa de pe peninsula Apenin a obținut un rezultat atât de semnificativ, chiar și fără participarea căpitanului său iubit.

Cristiano Ronaldo sa bucurat de victoria echipei sale, de data aceasta, fără să ascundă lacrimi de bucurie. Adevărat, diagnosticul său - întinzând ligamentele genunchiului, nu va permite atacatorului în viitorul apropiat să intre pe teren în Madrid Real Madrid. Îi dorim jucătorului de fotbal o recuperare rapidă!

Cristiano Ronaldo, cu o inimă scufundată, a privit întreaga lume În minutul 25, și-a dat seama că nu se mai poate lupta și a cerut înlocuirea Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi pe terenul de fotbal
Portugalia a răzbunat căpitanul și a marcat Franța obiectivul decisiv Acest meci poate fi comparat cu un blockbuster de la Hollywood Lacrimile lui Cristiano nu s-au vărsat în zadar

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 7 =