Leonardo DiCaprio se întâlnește cu fosta prietena Jaden Smith

Un număr de prietene ale iubitei Leonardo DiCaprio s-au alăturat modelului lui Sarah Snyder, care fusese iubitul lui Jayden Smith. Cuplul a mers la o întâlnire. O mică rogojină?

Nouă din nou

Dupa pauza cu Nina Agdal in aceasta primavara, Leonardo DiCaprio schimba fetele, la fel ca si pozele, intr-un calidoscop. Pentru o perioadă atât de scurtă de timp, el a fost deja atribuit, dacă nu romane, intrigilor cu Loren Rae și Tony Garrn, despre care sa întâlnit anterior.

Mass-media occidentală se grăbește să spună că un actor de Hollywood de 43 de ani are o nouă pasiune. A devenit Sarah Snyder, de 22 de ani, visând la o carieră de supermodel. La astfel de concluzii, jurnaliștii au împins fotografii proaspete ale paparazzilor, făcute săptămâna trecută.

Leonardo DiCaprio și Sarah Snyder în restaurant

Leonardo DiCaprio și Sarah Snyder în restaurant

O dată sau o cină prietenoasă

Leo și Sarah se așeză la o masă în restaurantul Estiatorio Milos din New York. Actorul, care nu a renunțat la țigara electronică, și modelul au fost foarte frumos vorbind, uitandu-se la ceva in telefonul mobil. Poate că discutau imaginea marelui omagiu al lui DiCaprio Leonardo Da Vinci "Salvatorul lumii". Înainte de a vedea fata, Leo a vizitat licitația lui Christie pentru a vedea imaginea.

Leonardo DiCaprio și Sarah Snyder la o cină într-un restaurant Leonardo DiCaprio și Sarah Snyder la cină Leonardo DiCaprio se întâlnește cu fosta prietena a lui Jaden Smith Sarah Snyder și Leo

Numai până la sfârșitul cina la câțiva actori familiare.

Leonardo DiCaprio și Sarah Snyder împreună cu prietenii săi, Leo

Comentariile lui Leo sau ale reprezentantului său, este puțin probabil să așteptăm, așa că rămâne doar să ghicim ce îl conectează cu o tânără care este cu 21 de ani mai mică decât el.

Amintiți-vă, în luna martie a acestui an, Snyder sa despărțit de prietenul ei de 18 ani, Jayden Smith, pe care la întâlnit de aproape doi ani.

Fiul Will Smith și Sarah Snyder

Fiul Will Smith și Sarah Snyder

Apropo, Sarah, chiar și cu o întindere nu poate fi numită o femeie plată. Cu câțiva ani în urmă, a fost acuzată că a furat plicul Hermès, în valoare de 16.000 de dolari, din magazin.

22 de ani, Sarah Snyder

22 de ani, Sarah Snyder

Modelul Sarah Snyder

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − 12 =