Lucy Hale și Selena Gomez

Actrițele americane Lucy Hale și Selena Gomez sunt similare nu numai cu cariera lor de la Hollywood, ci și cu apariția lor. Ele sunt adesea comparate și fani, și critici. Ambele fete au un aspect foarte expresiv: ochii întunecați, buzele strălucitoare, nasul drept și părul gros. Cu toate acestea, cea mai mare parte a asemănării dintre Lucy și Selena este exprimată de pomeții obrajilor care fac fețele fetelor să arate ca niște păpuși.

Selena Gomez

Selena Gomez, de 24 de ani, este idolul mii de fete din întreaga lume. Cu rolurile și cântecele ei, ea îi inspiră pe tinerii fani să se angajeze în creativitate, să aibă grijă de ei înșiși și, bineînțeles, să poarte bine. Prin ocupație Selena nu numai în filme, dar, de asemenea, cântă, scrie versuri, compune muzica, filme si desene animate exprimat, este implicat în activități de producție, proiectare, model și Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF. Și de la tipii stele, în numele frumuseții celebrului Justin Bieber și Taylor Lautner.

Lucy Hale

Lucy Hale este cu trei ani mai în vârstă decât Selena Gomez, iar în acest an a sărbătorit a 27-a aniversare. Diferența dintre cariera actorică a lui Lucy și Selena este că ea este filmată în majoritate în seriale. Cu toate acestea, în plus față de actorie, ea cântă și compune cântece, este fața a numeroase mărci de produse cosmetice adolescente. Lucy este, de asemenea, un model și designer, ca Selena. O altă fată se implică activ în activități sociale. De exemplu, în 2011 a participat la un proiect de caritate care îi ajută pe femeile care suferă de violență. Și în 2014 a luat parte la lupta împotriva intimidării adolescenților și a șantajului lor. Printre fanii ei stelari se numără David Henry, Chris Zilka, Graham Rogers.

Prin urmare, probabil că nu în zadar Selena Gomez și Lucy Hale sunt comparate. Fetele sunt într-adevăr foarte asemănătoare. Deși, așa cum susțin publicațiile străine, actrița în sine nu se deranjează - ei sunt prieteni apropiați.

Lucy Hale cu păr ondulat Selena Gomez și Lucy Hale au o față similară ovală Selena Gomez cu păr ondulat
Selena Gomez și Lucy Hale la o petrecere în cinstea Halloween-ului Selena Gomez și Lucy Hale cântă frumos Selena Gomez și Lucy Hale sunt la fel de frumoase într-o rochie roșie
Selena Gomez și Lucy Hale participă la activități publice Selena Gomez și Lucy Hale sunt prieteni buni Selena Gomez și Lucy Hale adesea participă împreună la evenimentele sociale

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

84 − = 77