Luc Evans Gay

Faptul că actorul de la Hollywood, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale Bard Bowman în trilogia „The Hobbit“, precum și Contele Dracula în „Dracula“, Luke Evans este în mod deschis homosexual, este cunoscut mult timp în urmă, dar fanii nu-și pierd speranța să se întoarcă la rândurile de heterosexual frumos.

în orientare sexuală neconvențională, Luke Evans a recunoscut în 2002 Luke Evans ca Bard Archer Luke Evans ca contele Dracula

Orientarea lui Luc Evans

Recunoașterea homosexualității sale, Luc Evans a făcut la începutul carierei sale în 2002. Apoi, el se pregătea să participe la muzica "Taboo" și într-un interviu a declarat reporterilor că el este interesat de bărbați. Potrivit lui, la Londra, unde a trăit în momentul în care actorul nu mai este un secret, așa că el a văzut nici un motiv pentru a ascunde informații de restul lumii.

Recunoașterea actorului a fost percepută ambiguu. La urma urmei, pe nas a fost premiera muzical, ci pentru că mulți oameni au crezut pur și simplu că a fost o declarație grijuliu mișcare de PR, dictată de dorința de a atrage atenția actorului novice la persoana sa. Cu toate acestea, nu a fost găsită nici o faptă care să respingă homosexualitatea lui Luke Evans.

Luke Evans și prietenul lui

Luke Evans, care este adesea confundat cu Orlando Bloom (ca actori, cum ar fi), a păstrat rolurile sale gay timp de peste 10 ani. Deși nu sa știut aproape nimic despre partenerii săi, cu toate acestea, nu au fost furnizate informații despre romancele femeilor. La scurt timp înainte de a intra în noul film „Dracula“, în 2014, actorul a fost fotografiat la o petrecere cu un model de sex masculin John Kortahenoy. Potrivit martorilor oculari, Luke Evans și prietenul său au ținut mâinile și s-au uitat foarte romantic. Mai târziu, un cuplu ia prins pe paparazzi în timp ce mergeau în oraș. Aceste fotografii au confirmat că actorul este într-adevăr un homosexual.

Dar în același an au existat și alte informații. A devenit cunoscut faptul că, probabil, Luke Evans se întâlnește cu unul dintre managerii PR, cunoscut în Londra. Cel mai des numit numele Holly Goodchild, dar în unele reportaje media că prietena actorului este Charlotte Church. Au existat zvonuri despre romanul lui Luke cu partenerul din filmul "Dracula" Sarah Gadon. Prin urmare, dacă este într-adevăr un homosexual, cu siguranță nu este încă cunoscut.

actorul Luc Evans faima Luke Evans a primit după tabu muzical Luke Evans și John Cortachain
Luke Evans și Holly Goodchild Biserica Charlotte Luke Evans și Sarah Gadon

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 2 =