Macaulay Calkin dependența de droguri

Una dintre cele mai renumite povestiri despre succesul timpuriu este o crestere instantanee a popularitatii lui Macaulay Culkin dupa ce a jucat in comedia de Craciun "Alone at Home". El a prezis un viitor mare, pentru că talentul băiatului sa manifestat în 4 ani. Cu toate acestea, insecuritate în familia Macaulay relația instabilă cu tatăl ei, și încercările de a atașa cu fiul său în fiecare film ceilalți copii, divorțul ulterior și părinții litigii au condus la faptul că tânărul actor de 10 ani sa mutat departe de filmul vieții. În acest timp, a fost uitat ca un actor de succes. Și Macaulay Culkin însuși a crescut, a devenit foarte subțire și și-a pierdut farmecul tineresc. În plus, în 18 ani incompleți, actorul sa căsătorit deja. Și doi ani mai târziu am reușit să obțin un divorț.

Cum a început totul și ce a venit din ea

Toate acestea au ajutat la începerea fumatului și la utilizarea unui număr incredibil de ingineri de putere. Deci, atunci când, în 2003, Macaulay a revenit la cinema, a jucat in filmul „Monster Party“, despre promotorul, care a ucis dealerul său de droguri, mulți au decis că acest erou Macauley a dezvăluit pe deplin sale culori adevărate.

Macaulay Culkin sa abținut de la a spune povestirilor despre stilul său de viață reporterilor, așa că presa a aflat de la prieteni că ia droguri. Ei au spus că afacerea de 8 ani cu Mila Kunis sa încheiat numai pentru că nu putea să se împace cu dependența de droguri a lui Macaulay Culkin. Cu toate acestea, despărțirea cu iubitul său a agravat doar situația și actorul "agățat" de heroină.

De câteva ori actorul binecunoscut a încercat să scape de dependența sa, cu toate acestea, niciodată nu a adus tratamentul până la sfârșit, începând să ia din nou metadonă.

În 2016, actorul a decis pentru prima dată de mulți ani să-și împărtășească gândurile cu presa, oferind un interviu faimoasei ediții a lui Guardin. Apoi, Macaulay, în vârstă de 35 de ani, a spus că a fost încă nedecis în viață. Acum nu se comportă în filme, ci scrie poezie, se ocupă de pictura și uneori apare în reclame. În luna mai a acestui an, el a mers din nou la clinica pentru tratamentul dependenței. Deși Macaulay Kalkin însuși nu recunoaște faptul că este dependent de droguri, argumentându-se astfel:

Politica, religia și drogurile sunt străine pentru mine. Nu am cheltuit 6 mii de dolari pe heroină, așa cum scriu mulți paparazzi. Ei doar încearcă să facă bani pe bârfe.

Iar prietena lui a spus următoarele:

Acum arată mai bine, câștigă greutate și nu arată ca o persoană fără adăpost.

Macaulay Culkin a prezis un viitor minunat la casa lui Makoleja Kalkin o mizerie completă carte din nebunia filmului de film
Macaulay Calkin a fost tratat de mai multe ori pentru dependență Macaulay Calkin și-a crescut părul Macaulay Calkin neagă că este dependent
Macaulay Calkin și-a pierdut sora de la o supradoză Macaulay Calkin a interpretat Kelvin matur După întreruperea cu Mila Kunis, Macauley Kalkin a murit aproape de un supradozaj

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 1 =