Macaulay Culkin și Mila Kunis

Relațiile dintre actorii Macaulay Kalkin și Mila Kunis nu au fost întotdeauna foarte publicizați, deși cuplul a fost împreună timp de aproximativ 9 ani și chiar se va căsători.

Relațiile dintre Mila Kunis și Macaulay Kalkin

Ne-am întâlnit tineri în 2002, când Milo a fost de 18 ani, și Macaulay - 21. Macaulay Culkin la acel moment era deja bine-cunoscut actor, vedeta din primele două părți ale comediei „Home Alone“, cu toate că la acel moment nu a existat o anumită stagnare în cariera actorului. Mila, deși, și a jucat în serialul de televiziune și filme de la 14 ani, nu a jucat încă majoritatea rolurilor sale in care joaca, cariera ei este în curs de dezvoltare. Kunis și Culkin dintre relațiile lor nu apar de multe ori în public, iar viața lor se cunoaște foarte puțin. Ei au fost capturați de paparazzi în timp ce mersul pe jos în jurul orașului, vizitarea restaurant și excursii la magazine. Cuplul părea destul de fericit și armonios. De asemenea, a confirmat anumite informații pe care actorii au fost de gând să se înregistreze în mod oficial relația lor și chiar Macaulay Culkin a dat Mile colier prețios ca un cadou de nuntă. Dar nunta nu a avut loc, și în 2010, după 9 ani de relație și de viață împreună, a fost anunțat că cuplul stea despărțit. Sa subliniat că aceasta este o cale pașnică, iar Mila și Macaulay rămân prieteni.

De ce au făcut parte Macaulay Culkin și Mila Kunis?

Dar mult mai mult decât relația în sine, fanii actorilor îngrijorați de motivul ruperii lor. Într-unul dintre interviuri, Mila a menționat că ea a fost pur și simplu plictisită de Macaulay. Desi este simpatic, bun, iubitor si calm, dar in acelasi timp si un teribil om de casa. Potrivit lui Mila, în timpul romanului ei au stat doar acasă, au vizionat TV și au citit cărți. Tânăra actriță, a cărei carieră sa mutat rapid, a părut prea devreme să se blocheze în patru pereți și să sări peste numeroase evenimente seculare.

Deși au existat alte zvonuri despre cauza decalajului. Cel mai persistent dintre ei era cel care Mila nu mai putea să tolereze dependența de droguri a lui Macaulay. Apropo, în favoarea acestui zvon este faptul că, după pauză, actorul ar fi căzut într-o depresiune prelungită și din nou a început să folosească substanțe interzise. Chiar și o încercare de sinucidere a fost raportată.

Cu toate acestea, acum Macaulay sa recuperat din decăderea dureroasă și continuă să trăiască, iar Mila sa căsătorit cu un vechi prieten al lui Ashton Kutcher și în septembrie 2014 ia dat o fiică.

Macaulay Culkin și Mila Kunis au fost împreună timp de 9 ani Macaulay Kalkin și Mila Kunis în 2006 Macaulay Culkin și Mila Kunis la o întâlnire cu prietenii
Macaulay Kalkin și Mila Kunis s-au întâlnit în 2001 Macaulay Culkin și Mila Kunis au apărut rar în public Mila Kunis îi convină pe Macaulay și simpatic
Macaulay Culkin și Mila Kunis s-au despărțit în 2010 Mila Kunis sa căsătorit cu Ashton Kutcher Inima lui Macaulay Kalkin este încă liberă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 − = 52