Mara Tigen arata ca Angelina Jolie?

Faptul că starul de la Hollywood Angelina Jolie are un dublu, a devenit cunoscut nu cu mult timp în urmă. Modelul de 22 de ani al lui Mara Taigen a devenit cunoscut cu aproximativ un an în urmă, când și-a deschis pagina în Instagram. Fotografiile postate au uimit utilizatorii rețelei că au început să câștige popularitate într-un ritm rapid. Din acel moment pe Maru nu numai reporterii, ci și unii designeri de modă au atras atenția.

Luciu de buze de Kylie Jenner

La sfârșitul lunii martie, a apărut un videoclip cu privire la luciu de buze publicitar în rețea, cu participarea lui Mary Taygen. Nimeni nu ar da atenție fetei, dacă într-una din fotografii nu a apărut în profil. Fanii Kylie Jenner, în ale căror anunțuri ea a jucat, a înghețat: în fața lor a apărut Angelina Jolie. Desigur, nu ar putea exista o stea de la Hollywood, așa că fanii au bătut Internetul și au aflat într-un străin Maru Taigen. De atunci, pagina ei din Instagram este actualizată în fiecare zi cu noi adepți. Acum, peste 600 000 de persoane au semnat-o deja.

După aceasta, Mara a semnat un contract cu marca Kylie Jenner, care spune că fata va fi acum chipul mărcii. Potrivit directorului companiei, ei nu sunt deloc jenati ca Tigen este foarte asemanator cu Jolie, ci, dimpotriva, in campania lor de publicitate au obtinut cea mai apropiata asemanare cu steaua de la Hollywood.

Fanii Angelina și Mary le compară activ

După lansarea acestei reclame pe Internet, a izbucnit un întreg război între fanii. Ei discută neobosit despre asemănarea celor două femei, răspândind în rețeaua socială tot mai multe imagini noi. Din ele a devenit clar că, în anumite unghiuri, stelele și adevărul sunt foarte asemănătoare. În plus, mulți fani au început să glumească că, în curând, Brad Pitt își va schimba soția emaciată pentru un model apetisant de 22 de ani.

Mara lucrează în domeniul publicității de peste 10 ani

În ciuda unei experiențe de muncă solide ca model, faima lui Tigen a fost primită doar odată și acum, cel mai probabil, datorită asemănării cu Jolie. În contul său, participarea la campaniile publicitare ale multor branduri bine-cunoscute, cu excepția celei menționate, poate fi găsită pe paginile revistei Sports Illustrated.

Se știe puțin despre Mara. Sa născut în 1994 în Las Vegas. Primul său contract a fost semnat de tânărul model la vârsta de 13 ani și de atunci a colaborat în mod constant cu agenția americană Wilhelmina International.

Mara Taygen Angelina la vârsta de 20 de ani O imagine care a surprins pe mulți
Mara în publicitatea pentru luciu de buze Angelina a avut un dublu În aceste imagini, fetele nu seamănă reciproc
În această perspectivă, stelele sunt similare cu celelalte Au aceleași ochi și sprâncene Sunt fetele similare?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 8 =