Marc Anthony și-a anunțat divorțul cu soția lui Shannon de Lima

O lună de fanii celebrului cantaret Jennifer Lopez reflecta asupra faptului că se conecteaza cu fostul sot Marc Anthony, pentru că motivul pentru care a fost ezitare ponderabilă - un sărut între foștii soți pe Premiile Grammy Award Latin. Aproape imediat după ce presa a raportat că căsătoria lui Antony și modelul Shannon de Lima de rupere la cusături, iar astăzi vestea a fost confirmată de 100 la suta

.
Mark Anthony și Shannon de Lima

Mark Anthony și Shannon de Lima

Marc a publicat un raport oficial privind divorțul

Ziarul de astăzi al ziarului Weekly din SUA a șocat pe toți fanii cântăreței americane de 48 de ani. Anthony apel oficial pentru public a fost publicată în ea, în care el a admis că relația sa cu modelul venezuelean de Lima a terminat. Astfel de cuvinte ar putea fi găsite în ziar:

"Recent, ne gândim tot mai mult la divorț. În cele din urmă, Shannon și cu mine am ajuns la faptul că ne vom despărți. Aceasta este decizia noastră comună. Am rămas prieteni, așa că nu vă așteptați niciun scandal sau proces public. Fac apel tuturor: fani, jurnaliști, paparazzi, nu trebuie să faceți o senzație din această știre. Încercați să respectați confidențialitatea noastră puțin. Nicio declarație despre divorțul de la Shannon de Lima nu va veni de la mine.

La rândul său, fanii și presa au fost de așteptare pentru un răspuns din declarațiile de frumusete venezuelean, dar atâta timp cât fosta soție a lui Anthony tăcut. Dar în același ziar a publicat un citat din declarația unui insider familiarizat cu Mark:

"Căsătoria lor era sortită. Anthony și de Lima de la început nu se potriveau împreună. Ei au foarte puține în comun. "

Shannon de Lima și Mark Anthony nu se potrivesc împreună

Romanul Mark și Shannon nu au durat mult

Cantaretul și modelul american au început să se întâlnească în 2012, aproape imediat după ce Anthony sa divorțat de Jennifer Lopez. În 2014, tocmai le-au legalizat relația, după cum sa dovedit, căsătoria lor nu a durat mult. Se zvonește că Shannon a fost întotdeauna foarte gelos față de soțul ei lui Lopez. Aceeași Jennifer a recunoscut odată că, împreună cu Anthony, vor fi întotdeauna prieteni:

"În ciuda faptului că divorțul, am experimentat un foarte dureros și dificil, Mark pentru mine va rămâne întotdeauna o persoană apropiată. Acest lucru trebuie făcut pentru binele copiilor noștri, care trebuie să aibă un tată. Nu contează cât de greu e pentru mine, voi avea întotdeauna o discuție amicală cu Anthony. "

Shannon era mereu gelos de soțul ei către Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Mark Anthony la ceremonia de premiere Grammy Latin

Jennifer Lopez și Mark Anthony la ceremonia de premiere Grammy Latin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 2