Maria Sharapova se întâlnește cu Alexander Gilks

Mass-media a anunțat numele noii iubite Maria Sharapova. Jucătorul de tenis rus se întâlnește cu un prieten apropiat al prinților William și Harry, fostul iubit al lui Pippa Middleton, căsătorit cu un prieten al lui Megan Markle, Alexander Gilks.

Primele fotografii comune

30 de ani, Maria Sharapova, care a pierdut săptămâna trecută în a treia rundă a Australian Open, se poate lauda cu alte succese. Presa occidentală, având fotografii de paparazzi și informații insidente de mână, prezintă despre romanul sportivului cu Alexander Gilks.

Maria Sharapova la Open Australian

Maria Sharapova la Open Australian

Dealerul de artă, care a înființat casa de licitație Paddle8 și prima fostă rachetă a lumii, au fost văzute vineri la aeroportul din Los Angeles.

Maria Sharapova și noul ei iubit Alexander Gilks ​​din Los Angeles

Maria Sharapova și Alexander Gilks ​​din Los Angeles

Maria Sharapova și Alexander Gilks ​​de la aeroportul din Los Angeles

Văzând că acestea sunt eliminate, un domn frumos sarbatorit atlet, câștigând comisioane fabuloase, fotografiere campanii de publicitate, un pic în spatele la ea, iar ea a luat o vedere detașat.

Maria Sharapova și Alexander Gilks ​​din Los Angeles Maria Sharapova din Los Angeles

Merita mirele?

Pentru a declasifica identitatea partenerului lui Sharapova, jurnaliștii nu au fost dificili. El era un burlac investit, Alexander Gilks. În plus față de aspectul frumos, tânărul este departe de săraci și are legături bune.

Studiind la Colegiul Eton, el a făcut prieteni cu moștenitorii tronului britanic de către prinții William și Harry. Cu acesta din urmă, Alexander are o relație deosebit de caldă cu această zi. Tânărul a fost o afacere pe termen scurt cu Pippa Middleton, dar sa căsătorit cu designerul Misa Nona, care se zvoneste ca ar fi introdus pe Harry și prietenul său apropiat al lui Meghan Markle, a devenit mireasa prințului Harry.

În prezent, Gilks ​​este un om liber. În 2016, după patru căsătorii și treisprezece ani de relații, el a divorțat de la Nona și, potrivit lui, a avut dificultăți în a trăi acest decalaj.

Alexander Gilks ​​și Misha Nonu

Alexander Gilks ​​și Misha Nonu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − = 8