Megan Fox a publicat o fotografie seducătoare în lenjerie translucidă

Megan Fox a demonstrat în mod clar de ce, în ciuda nașterii a trei copii, ea rămâne încă una dintre cele mai râvnite femei din vremea noastră, ale căror formele încântă fanteziile oamenilor.

Foto laudă

Megan Fox, în vârstă de 31 de ani, care a devenit mamă anul trecut, combină cu succes îngrijirea copiilor cu trei ani de muncă. Luna trecută, actrița, la momentul decretului împins din filmul de mare a inceput filmarile in noul proiect, dar nu a lăsat descendenți ai acestora - un brand de lenjerie Megan Fox Colectia lui Frederick de la Hollywood, al cărui director de creație, ea este ignorată.

Megan Fox în anunțul liniei sale de lenjerie de corp

Megan Fox în anunțul liniei sale de lenjerie de corp

Megan Fox în lenjerie de corp

Joi, Megan a prezentat una dintre creațiile de dantelă din Instagram. În fotografie, actrița, privindu-se în oglindă, care reflectă o cameră cu un tavan din lemn și un pat de culoare albă, se prezintă într-un corp de dantelă albă. În comentariile la "Selfie", steaua "Transformers" și "Turtles-Ninja" a scris:

Înapoi în afaceri. Uite, va apărea curând, exact la timp pentru sezonul de sărbători. "

Megan Fox purta un corp de dantelă albă

Megan Fox purta un corp de dantelă albă

Forma ideală

Privind fotografia lui Megan, este greu de crezut că ea a dat naștere vreodată. Această idee poate fi urmărită în aproape fiecare post laudativ, sub o fotografie frumoasă.

Secretul armoniei actriței nu este numai în ereditate reușită, ci în disciplina de fier. De îndată ce sa născut cel mai tânăr fiu în august 2016, a alergat deja la sala de gimnastică.

Fox a abandonat aproape complet carbohidrații și orice alimente dăunătoare. Singurul lux care, în conformitate cu celebritatea, ea se permite - cafea de două ori pe zi (de la ea în special nu vă veți recupera).

Actrita Megan Fox

Megan Fox

Apropo, într-un interviu recent, Megan a declarat că, cu fiecare copil ulterior este mai dificil să se întoarcă pentru a forma, și ea foarte mult îndoia că el ar putea face acest lucru pentru a patra oară. Râzând, actrița a adăugat că ea nu exclude în continuare sarcina, ca băieții ei - Noah Shannon, Bodhi Ransom, Journey River, nu au fost planificate pentru copii.

Megan împreună cu soțul ei după actorul Brian Austin Greene

Megan împreună cu soțul ei după actorul Brian Austin Greene

Megan Fox împreună cu soțul și copiii ei

Megan Fox împreună cu soțul și copiii ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 − = 62