Megan Fox și Brian Austin Green

După aproape unsprezece ani de căsătorie, acest fermecător cuplu căsătorit a decis să se despartă. De ce Megan Fox și Brian Austin Greene s-au despărțit, nu se știe, dar există zvonuri că sentimentele s-au răcit din cauza dezacordurilor de carieră. Cuplul are doi copii mici. Elder, Noah, trei ani, și cel mai mic, Bodi, doar un an și jumătate. Brian a dorit întotdeauna soția sa să fie mai des acasă, dar recent a fost obsedată de noi roluri. Este probabil dificil să combini o carieră de succes în Hollywood cu rolul soției și a mamei, dar există multe perechi luminoase de exemple care reușesc să facă acest lucru. Divorțul Megan Fox și Brian Austin Green nu a fost încă formalizat, iar astăzi cuplul nu mai încearcă să păstreze vechea idilă.

Poveste de dragoste

Povestea lor de dragoste a început în 2004, Brian, în vârstă de treizeci de ani, și Megan de optsprezece ani, s-au întâlnit pe setul așa-numitei "Regina ecranului", care nu a devenit populară. Sentimentele au izbucnit imediat, chiar dacă Brian a rezistat până la ultimul. El sa despărțit doar de o soție civilă, de la care avea deja un copil. Dar Megan a fost în stare să nu-l mângâie numai în această perioadă dificilă, a câștigat inima, ia dat încredere și a suflat o viață nouă în omul dezamăgit. Megan se mărturisește că sa îndrăgostit de la prima vedere și a decis să câștige acest om cu orice preț. Fata orientată spre țintă a demonstrat încă o dată că totul se află pe umăr, iar doi ani mai târziu, Brian la făcut pe Fox o ofertă. Nunta a fost amânată din diverse motive, iar apoi iubitorii s-au despărțit. Cu privire la dezvoltarea relațiilor, vârsta lui Megan a afectat, deoarece actrița se consideră încă prea tânără și nu este serioasă pentru căsătorie. Și presa nu a ratat ocazia de a calomnia o fată într-o atitudine vântă față de bărbați. Megan afirmă că în viața ei erau doar doi bărbați și nimeni nu are motive să dezvăluie zvonuri despre infidelitatea ei.

Aproximativ zece luni de despărțire s-au îndrăgostit de beneficiu. Ei au comentat acest lucru ca o pauză care era necesară pentru ambele. După aproape un an, Brian și Megan s-au întâlnit din nou, iar sentimentele au devenit mai puternice, au dobândit adâncimea necesară pentru viața de familie. În timpul dezbinării, actrița sa întâlnit cu partenerul în filmul "Transformers" Shaiya Lababom, așa că zvonurile infidelității și vântului ei nu sunt atât de goale. Dar pentru bucuria fanilor și a binecunoscuților cupluri de actori, nunta, pe care Megan Fox și Brian Austin Green o juca modest în secret din partea tuturor, a avut loc încă. Pe coasta oceanului erau doar Brian, Megan și fiul său de șase ani de la prima căsătorie. Ulterior, Green a recunoscut că în jurământul său de nuntă a spus că nu a fost niciodată sigur de nimic din viața sa, deoarece era căsătorit cu Megan. În ziua de azi, el a apelat la un început perfect pentru viața de familie care era înaintea lor.

Brian și Megan 1 Brian și Megan 2 Brian și Megan 3

Thunder în albastru

Copiii soților nu au apărut imediat. În primul rând, Megan a trebuit să învețe cum să ajungă împreună cu fiul lui Brian Cassius. În mod surprinzător, tânărul a găsit imediat cu el un limbaj comun, a vorbit foarte mult, a îngrijit, iar jurnaliștii i-au observat adesea împreună în aceleași haine. Nu-i așa frumos? Și pe 27 septembrie 2012, perechea avea un prim Noe. În mai puțin de zece luni, Megan și Bryan au anunțat o nouă sarcină. Evenimentele s-au dezvoltat atât de repede și cu încredere încât nu existau îndoieli cu privire la sinceritate și dragoste între ele. Copiii, pe care Megan Fox și Brian Austin Greene îi luau în permanență cu ei peste tot, au făcut ca familia să fie considerată exemplară la Hollywood pentru o lungă perioadă de timp. În mod regulat în rețea au apărut fotografii noi drăguțe, unde îmbrățișează sau sărute. La toate partidele, cuplul a apărut împreună și a demonstrat cu mândrie fericirea familială a acestora. Poate că despărțirea lor este o altă criză în relațiile dificile. Anunțul oficial că Megan Fox și Brian Austin Greene s-au divorțat nu au fost încă primite, dar actrița a depus deja divorțul.

Cum se va dezvolta viata lor viitoare? Cuplul are doi copii obișnuiți, astfel încât, în ciuda tuturor lucrurilor, să mențină relații de prietenie.

Gravidă Megan Fox și Brian Austin Green Megan Fox și Brian Austin Green pe o plimbare Megan Fox și Brian Austin Green în piscină
Megan Fox și Brian Austin Green în vacanță Megan Fox și Brian Austin Green în Hawaii 2 Megan Fox și Brian Austin Green pe plajă
Megan, Brian și fiul său Cassius Megan Fox cu fiul lui Noe Megan Fox și Brian Austin Green cu copiii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 − = 56