Mila Kunis și Justin Timberlake

După lansarea filmului de comedie "Sex for Friendship", au început să spună că Mila Kunis și Justin Timberlake se întâlnesc. Ei sunt executorii principalelor roluri și joacă în film un cuplu îndrăgostit. Poate că sunt atât de obișnuiți cu rolul pe care în viață nu l-au putut rezista farmecului celuilalt? Mulți sunt încă interesați de întrebarea dacă Mila și Justin s-au întâlnit? Acum, Kunis este căsătorită și are de la soțul ei Ashton Kutcher un copil. Timberlake este mulțumită de Jessica Biel, au avut recent un copil.

Au fost Mila Kunis și Justin Timberlake împreună?

Actorii s-au întâlnit la sfârșitul anului 2010. Atunci a început comedia "Sex for Friendship". Au găsit imediat o limbă comună și au făcut prieteni. Chiar și în ciuda multor scene de culcare, cuplul sa simțit destul de relaxat și liber. În multe interviuri, Mila Kunis și Justin Timberlake au declarat în unanimitate că astfel de sentimente ușoare se datorează faptului că scenele sexuale nu erau grave cu erotica evidentă, ci mai degrabă cu benzi desenate. De la actori a trebuit să arate că sexul poate fi ridicol. Este demn de remarcat faptul că au reușit foarte bine.

Deci, de ce sa răspândit bârfa despre romanul lor? Totul a început cu reporterii care, pentru a-și ridica ratingurile, au început să publice informații că colegii de pe set au văzut că Justin a devenit nebun la vederea lui Mila. Firește, după o asemenea declarație, presa a început să le monitorizeze și mai îndeaproape și să vadă flirtul în fiecare aspect și mișcare. Mila Kunis și Justin Timberlake au apărut adesea la petreceri și alte evenimente publice, au dat interviuri și au comunicat cu amabilitate. Toate acestea pot fi foarte simplu explicate, pentru că au trebuit să facă publicitate și să prezinte filmul înainte și după eliberare.

Șocant pentru mulți a fost situația care a avut loc în timpul livrării premiilor MTV. Apoi, Justin Timberlake și-a permis să-l prindă pe Kunis în fața a mii de oameni pe piept, iar Mila, la rândul ei, a luat cu îndrăzneală pantalonii cântăreței în zona inghinala. Acesta a fost un adevărat scandal. Actorii au explicat acest act ca o dovadă a relațiilor lor prietenoase, dar mulți, dimpotrivă, au perceput astfel de acțiuni ca existența unor relații intime între ele.

Este demn de remarcat că, de îndată ce premiera filmului a avut loc pe marile ecrane, dragostea atribuită actorilor a trecut. Și, poate, nu au existat deloc sentimente?

Mila Kunis Justin Timberlake Actrița Mila Kunis și Justin Timberlake
Mila Kunis și Justin Timberlake - un cuplu frumos Justin și Mila pentru revista ELLE Justin Timberlake și Mila Kunis pentru revista ELLE
Justin Timberlake și Mila Kunis pe Oscar Mila și Justin la premiera filmului de la Moscova Mila Kunis, Justin Timberlake, Will Gluck

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

69 − = 62