Miley Cyrus și Justin Bieber

Zvonurile despre un roman sau o scurta aventura intre american cantareata pop Miley Cyrus și Justin Bieber a apărut în vara anului 2013 și nu a încetat până la sfârșitul iernii 2014. Cu toate acestea, până în prezent nu se cunoaște cu certitudine dacă sunt sau nu Justin Bieber întâlnit cu Miley Cyrus.

Miley Cyrus și Justin Bieber împreună

Primele rapoarte care Justin Bieber si Miley Cyrus au fost găsite la scurt timp după ce presa a fost primul zvon despre Miley despărțire cu ea, apoi-prietenul Liam Hemsworth. Motivul pentru prăbușirea relațiilor unor surse numite indecent și comportament neînfrânat de Miley pe scenă, o schimbare bruscă în imaginea sa. Alții sunt insideri a spus că să se căsătorească cu fratele lui Miley sfătuit împotriva fraților Liam, actorii Chris și Luca, pentru că Miley este prea frivol și de puțin interes pentru viața de familie ei, și mai important pentru cariera fetei si petreceri. Cu toate acestea, în momentul de apariție a primului dintre Miley și mesaje noi Justin ea a fost în mod oficial într-o relație, deși a ridicat inelul de logodna dat Liam ei. Justin Bieber în acest moment experimentat o ruptură a relațiilor cu cantareata si actrita Selena Gomez, cu care tânărul cântăreț a fost destul de un roman lung și atinge.

În acest moment dramatic, pentru ambii cântăreți, au fost văzuți împreună în vacanță într-un club de noapte. Miley Cyrus și Justin Bieber au avut o conversație dulce, au râs, au dansat împreună și nu părea că niciunul dintre ei nu trecea din cauza sentimentelor lor. Dimpotrivă, era ca o dată reală, deși paparazzii și cronicarii seculari nu au reușit să prindă un cuplu când Miley Cyrus și Justin Bieber au sărutat.

Pentru a confirma versiunea data zvon romantica a fost ridicat în urmă cu mai mulți ani că Miley și Justin au întâlnit deja la începutul carierei sale, dar mai târziu, când au început să devină rapid populare, idila lor ar fi stins rapid.

Miley Cyrus și Justin Bieber sunt separate

După această odihnă în club, bineînțeles, jurnaliștii i-au întrebat pe Miley ce le leagă de Justin. La care ea a răspuns numai: "Sunt logodită, logodită".

După aceea, Miley a rămas departe de Justin și chiar o dată la televizor ia dat sfaturi despre cum să se comporte. Acest lucru se datorează arestării lui Justin pentru curse de stradă. Apoi Miley a recomandat ca tanara cantareata sa isi cumpere casa si petrecerea acolo si sa angajeze si oameni speciali care sa se asigure ca nu actioneaza ilegal.

Cu toate acestea, în iarna anului 2014, au izbucnit zvonuri cu privire la relațiile calde dintre cântăreți, cu o vigoare reînnoită. Apoi, Miley a fost deja liber de relația cu Liam Hemsvortom, iar prietenul ei Selena Gomez dintr-o dată sa dus la spital cu o cădere nervoasă. Conform informațiilor pe care i-am dat unuia dintre pacienții spitalizați care au fost tratați în același timp cu Selena, motivul pentru care aceste sentimente fată a fost că prietena ei Miley dupa despartirea de logodnicul ei câteva nopți de consolare cu fostul ei iubit Justin. Pentru Selena, care se confruntă serios cu decalajul, a devenit o lovitură puternică.

De atunci, Miley a apărut în repetate rânduri în public, cu diferiți băieți și zvonuri că a avut o aventură cu Justin Bieber, a încetat treptat. Justin aștepta mai mult de o reconciliere și separare de Selena, la care, se pare, simte sentimente foarte puternice. Cu toate acestea, Miley Cyrus încă răspunde călduros la Justin Bieber, deoarece el este despre ea.

Justin Bieber sa întâlnit de mult cu Selena Gomez Miley sa despărțit de mirele Liam Hemsworth Miley Cyrus și Justin Bieber au început o carieră în același timp
și Miley și Justin se disting printr-un comportament scandalos Miley Cyrus și Justin Bieber împreună au vizitat un club de noapte Discuție despre romanul Miley și Justin a mers mult timp

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 + = 78