Modelul renumit Hanne Gabi Odile a recunoscut că sa născut un hermafrodit

Se știe puțin despre viața modelului belgian de Hannah Gabi Odile și nu era nimic ciudat în legătură cu biografia ei. Ea a crescut în cea mai obișnuită familie, apoi a început o carieră de modelare, care sa dovedit a fi foarte reușită. În 2016, Hanne sa căsătorit cu colega ei. Dar în 2017 fata a început foarte rezonant. Vina pentru aceasta a fost un film pe pagina ei din Instagram, în care modelul a recunoscut că sa născut un hermafrodit.

Hanne Gaby Odile

Hanne Gaby Odile

Interviu cu Odile în USA Today

Un videoclip în care Hanne vorbește despre modul în care a trăit o intervenție chirurgicală sexuală, precum și pe cel în care modelul reprezintă InterACT, au fost interesați de alții, iar ziarul USA Today a invitat un model faimos studioului său pentru interviuri. Odile a fost de acord imediat și a spus fără întârziere intervievatorului, de unde a început totul:

"M-am născut un hermafrodit. Astfel de copii se nasc in aproximativ 1,8% din cazuri, asa ca intelegi, despre acelasi lucru se naste si parul rosu. Vă puteți imagina cât de mulți oameni sunt? Este imens. În copilărie, am fost diagnosticat cu acest lucru și medicii au făcut teste și au spus că corpul meu este insensibil la androgeni, ceea ce înseamnă că mă voi dezvolta ca o fată, conform unui fenotip feminin. La vârsta de 10 ani, testiculele mele au fost îndepărtate, iar acest lucru a fost foarte dureros. Și acum nu vorbesc doar despre durere fizică, ci despre morală. Nu am vrut această operație, dar părinții și doctorii mei au insistat. La vârsta de 18 ani, am avut din nou un șoc - mi-au făcut plasticitatea labiilor. Acum, după 10 ani, cer părinților și tuturor adulților care încearcă să "repare" copilul intersex, de ce? De ce abuzi de copii? Cine a marcat aceste norme privind apariția genitalilor în societate? Nu înțeleg asta.

Odile a dat un interviu pentru USA Today

Odile a dat un interviu pentru USA Today

După aceea, Hanne a spus despre videoclipurile ei:

"La început, vorbesc despre mine. Despre ceea ce am experimentat și cu ce "au luptat". Vreau ca toți cei care s-au confruntat cu hermafrodismul să o vadă. Vreau ca părinții și medicii să înțeleagă că "fixarea" sexului este la fel ca corectarea culorii ochilor sau părului. Trebuie doar să luați această facilitate. În al doilea videoclip despre care vorbesc despre organizația InterACT, care studiază hermafrodismul și îi ajută pe copiii cu această trăsătură, precum și pe părinții lor, să o înțeleagă și să o accepte ".

Video postat de Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees)


Video postat de Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees)

John Swayte își sprijină soția în tot

Modelul Sveik, care este soțul lui Odile, îi sprijină pe soția lui în tot. În microblogul său, Ioan a scris aceste cuvinte:

"Știu că Hannah este mândră că sa născut un hermafrodit. Când vorbește despre operațiunile din trecut, ea plânge. Acum, Hanne încearcă să vorbească despre asta, pentru a ajuta părinții și medicii să adopte hermafrodismul copiilor lor. Acesta este un lucru foarte bun și susțin totul în viața mea ".

Hannah cere să nu lupte cu hermafrodismul
Hanne Gabi Odile cu soțul ei

Hanne Gabi Odile cu soțul ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 + = 66