Negre China a dat în judecată întreaga familie Kardashian-Jenner

Începând cu o afacere cu ceai negru, Robert Kardashian nu ar fi putut prezice ce relație se va întâmpla pentru el și pentru numeroasele sale rude. Fosta mireasă a unui bărbat nu este în judecată acum nu numai de el, ci și de rudele lui Rob.

Dragostea care a devenit ură

Angajamentul Black China (Angela White) și Robert Kardashian și nașterea unei fiice comune, Dream Renee, din păcate, nu a fost încoronată cu o nuntă. Rob, citind corespondență, știa despre infidelitățile miresei sale, și faptul că ea este cu el doar din cauza PR-ului și numele său tare, și a dat seama că a greșit, spume la gură apărarea neagră în fața familiei sale, care nu a fost inițial încântat de alegerea lui.

Negru China și Rob Kardashian

Negru China și Rob Kardashian

Cornute Kardashian a acuzat mama fiicei sale în alcoolism, consumul de droguri și că ea nu a fost implicat în educație Renee vis, sărind de la un pat la altul.

Nu e beat China neagră

Nu e beat China neagră

China neagră cu fiica și fiul

China neagră cu fiica și fiul

Apropo, înșelat Robert nu a privit în jos frumos, plasarea, în plus față de o petiție furios, fotografii goale de Blake și o imagine a unuia dintre iubitorii ei.

China neagră cu un iubit

China neagră cu un iubit

Fostul striper nu a rămas în datorii și a doua zi a apelat la tribunal, intenționând să aducă în fața justiției făptuitorul necazurilor sale, mama sa
- Chris Jenner, toate surorile sale - Kim, Chloe, Courtney, Kendall și Kylie, raportează presei străine.

Femeile din clanul Kardashian-Jenner

Femeile din clanul Kardashian-Jenner

Revendicări împotriva lui Rob

Frumusețea de 29 de ani din costum îl acuză pe Rob de umilință publică, cruzime și violență, spunând despre un incident care se presupune că a avut loc în luna aprilie a acestui an. 

Modelul Black China

Modelul Black China

Potrivit lui Black, când a luat telefonul să-i cheme pe tatăl fiului său mai mare, și-a pierdut temperamentul, a împins-o din greu, l-a scos din picioare. Aterizându-se pe toate patru, modelul sa ridicat și a încercat să se ascundă în dormitor, dar Rob, rupând încuietoarea, a rupt și acolo. Din fericire, doamna White a trebuit să se retragă și sa baricadat în baie. Acest lucru este menționat în materialele de caz.

sabotaj

În ceea ce privește femeile din clanul Kardashian-Jenner, este vina lor, în opinia lui Black, că ei, urându-i, voiau să o distrugă din punct de vedere financiar. Pentru aceasta, doamnele, folosind influența lor, dezonorează femeia săracă în mass-media și rețelele sociale, care au influențat succesul reality-show-ului despre viața ei "Rob și China".

Familia Kardashian-Jenner

Familia Kardashian-Jenner

Negre China în această săptămână

Negre China în această săptămână

Realitatea arată Rob și China

Realitatea arată "Rob și China"

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 − 75 =