Nevasta lui Neimar

Neimar da Silva Santos Junior, mai bine cunoscut în întreaga lume ca atacator al clubului de fotbal din Barcelona și căpitan al echipei naționale braziliene Neymar, la vârsta lui fragedă devenise deja tată.

Biografia unui jucător de fotbal

Neimar sa născut în Brazilia. Tatăl său este bijutier într-un mic oraș, nu departe de Sao Paulo. De la cea mai veche copilărie, băiatul a iubit fotbalul și a practicat abilitățile sale de posesie a mingii. Un talent extraordinar a atras atenția agenților de fotbal unui adolescent, iar la vârsta de 12 ani a avut o mare oportunitate de a se deplasa în Europa pentru a învăța trucurile de fotbal în școala specială a clubului de fotbal din Real Madrid.

După ce sa întors în patrie, Neymar a jucat pentru echipa de tineret a clubului Santos și apoi sa mutat la echipa principală. A jucat pentru acest club, a marcat un mare număr de goluri și a devenit unul dintre cei mai buni atacatori ai campionatului brazilian. Neimar are nominalizări, precum și aproape toate cele mai prestigioase premii din domeniul fotbalului, inclusiv Cupa de Aur a Cupei Fed în 2013.

Chiar înainte de încheierea contractului cu Santos, Neimar a primit oferte privind trecerea de la cele mai importante cluburi de fotbal. Alegerea sa a căzut pe Spania Barcelona, ​​pentru care joacă până acum. Prin rezultatele din 2015, Neimar a fost numit al treilea jucător al lumii. El joacă, de asemenea, în jocurile pentru echipa națională a Braziliei și este căpitanul echipei naționale.

Care este numele soției lui Neimar?

Mulți fani ai fotbalului și admiratori ai talentului personal al jucătorului de fotbal Neimar știu că la vârsta de 19 ani a devenit tată. Fiul lui Luca, Luca, a dat naștere prietenului său de 17 ani al fotbalistului Carolina. Mulți, de asemenea, știind despre pietatea lui Neimar, cred că sa căsătorit cu fata, de îndată ce a aflat despre sarcina ei. Prin urmare, Carolina este numită de obicei soția lui Neimar și menționează că Neymar își petrece mult timp cu soția și fiul său. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat.

În ciuda faptului că jucătorul de fotbal este într-adevăr strâns cu copilul său, el nu este căsătorit cu mama sa. Mai mult, după ce sa despărțit de Caroline, tânărul avea deja câteva relații serioase. În special, sa întâlnit cu actrița de origine braziliană Bruno Marquisini, precum și cu modelul Gabriella Lenzi. Cu toate acestea, Neimar nu a negat niciodată că ar putea avea în curând o soție și copii, dar până la întâlnirea cu femeia sa.

fotbalistul Neymar Carolina și Neimar în timpul romanului Carolina și Neimar nu trăiesc împreună
mama copilului lui Neimar a fost Caroline de 17 ani Neimar a devenit tată în 19 ani Caroline nu a devenit niciodată soția lui Neimar
fiul lui Neimar David Luka fotbalistul își declară dorința de a deveni un bun om de familie Neimar este încă singur

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5