Nicky Minaj în copilărie

Cantareata de succes, actrita, producatorul Nicky Minaj, sa dovedit, nu a fost o copilarie foarte fericita. Dar, datorită caracterului său puternic, a reușit să depășească toate problemele vieții și să se îndrepte spre vârful Olympus-ului muzical.

Parintii lui Nicky Minage

Onica Tanya Maraj, acum cunoscută sub numele de Niki Minage, sa născut la 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Părinții ei - Carol și Robert Maraj au sânge indian și african, deci, de fapt, fata a fost numită un nume atât de bizar.

Nicky, de cîteva ani cuceri toate cu haine neobișnuite, imagini strălucitoare și forme magnifice de până la 5 ani, a fost crescută de bunica ei. Mama și tata s-au angajat în organizarea propriei lor vieți în Statele Unite. Când "cuibul" din New York a fost retinut, mama mi-a mutat fiica acolo. Niki Minaj crede că ar fi mai bine dacă acest lucru nu sa întâmplat - relația părinților a impus o amprentă gravă asupra psihicului copiilor.

Părintele de droguri star rock și dependent de alcool, Nicky l-au văzut de multe ori într-o stare necorespunzătoare, în plus, el a bătut din când în când mama sa, și a căzut fată. Nicki Minaj amintește că, atunci când lumina vina tatălui său la casa lor și să aibă o șansă bună de a rămâne fără un acoperiș deasupra capului ei, într-adevăr a vrut să ucidă părinții.

Apropo, mama și tata Nicky Minage mai trăiesc împreună. Tatăl, după ce a citit astfel de mărturisiri ale fiicei sale, a fost supărat, dar este gata să-și ceară scuze pentru greșelile sale.

Începutul carierei unui mic Nicky Minage

Talentele muzicale ale lui Nicky au început să se desfășoare la o vârstă fragedă - era implicată în muzică și școală de artă. Fata a stăpânit rapid abilitatea de a juca diverse instrumente muzicale, a participat la producții de teatru, a cântat frumos. Modul fată a definit un stereotip - o fată cu un ten întunecat dintr-o familie care nu prea prosperă ar trebui să asculte rapul.

Prima compoziție a lui Niki Minage a venit la audiție pentru rapperul Lil Wayne, care a remarcat talentul tânărului cântăreț și la ajutat să meargă la un nivel superior.

părinții lui Nicky Minage au sânge indian și african pe care îl datorează Nicky Minaj și mama copilăria lui Nicky Minage nu poate fi numită fericită
Niki Minage nu-i place să-și amintească copilăria Înainte de vârsta de 5 ani, Nicky Minazh a fost crescută de bunica ei Niki Minage îi urăște pe tatăl său

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 61 = 67