Nina Dobrev este însărcinată

Actorii sunt oameni creativi, vulnerabili și amoroși, deci nu este deloc surprinzător faptul că filmările într-un singur proiect le pot aduce mai aproape, această dragoste pe ecran va deveni reală. Această soartă nu a scăpat de Nina Dobrev și Ian Somerhalder, care au câștigat rolurile principale în emisiunea populară Vampire Diaries. În 2009, actrita de novice în vârstă de douăzeci de ani Nina Dobrev și actorul în vârstă de treizeci de ani Ian Somerhalder, cunoscut deja publicului larg după lansarea seriei "Lost", se aflau în același loc. Trebuiau să joace în fața camerelor de iubire. Datorită sarcinilor stabilite de regizor, Nina și Ian s-au confruntat excelent, iar rezultatul a fost o relație care a durat trei ani.

Nina Dobrev și Ian Somerhalder 1 Nina Dobrev și Ian Somerhalder 2 Nina Dobrev și Ian Somerhalder 3

Viața personală a unui cuplu de stele

Spectatorii care au urmărit de pe ecranele dezvoltării relației dintre Damon Salvatore și Elena Gilbert au îmbrățișat în liniște vestea pe care Dobreț și Somerhalder au început să le întâlnească. Romanul dintre actori a apărut în 2011, când sa încheiat împușcarea celui de-al treilea sezon al seriei. Diferența de vârstă de zece ani nu a devenit o piedică pentru iubiți. Înainte de Nina, Jena avea multe fete și a devenit prima actriță cu care a decis să construiască o relație serioasă cu o tânără actriță.

Romanul sa dezvoltat rapid. Tinerii erau adesea observați împreună. Ei și-au petrecut timpul liber unul cu altul. Cu toate acestea, presa nu a apărut fotografii compromițătoare, articole cu titluri puternice, care indicau faptul că Nina și Ian nu au recurs la PR. Este firesc ca în doi ani fanii stelelor să nu aibă îndoieli că era o nuntă. Cu toate acestea, Nina a declarat în repetate rânduri că era încă prea tânără pentru a crea o familie. Ian nu a comentat zvonurile.

În mai 2013, în multe publicații canadiene, a apărut o veste senzațională că Nina Dobrev este însărcinată cu Ian Somerhalder. Numeroși fani ai acestei știri au fost foarte fericiți. Se părea că nu exista nicio îndoială că Nina Dobrev era însărcinată, pentru că fetița și-a schimbat imaginea, schimbând călcâiele și îmbrăcămintea potrivită pentru puloverele și adidații baghetați. Ultimul argument în favoarea poziției "interesante" a actritei a fost vestea că în timpul mesei cu Yen nu bea vin, care nu era întotdeauna indiferentă. Desigur, publicațiile autoritare au solicitat imediat confirmarea știrilor din serviciul de presă al Ninei Dobrev. Cu toate acestea, nimeni nu a fost de gând să nege aceste zvonuri! Între timp, Nina a continuat să zâmbească misterios, iar greutatea ei a crescut ușor ...

A durat câteva luni și a devenit clar că știrea senzațională a fost doar o mișcare PR, deoarece burta actritei nu a crescut în dimensiune. În plus, în toamna anului 2013, tinerii s-au despărțit.

Cardinalul se schimbă

În ciuda despărțirii, actorii au continuat să prezinte dragostea pasională pe ecran. În resentimentul ei, Nina a jucat în mai multe sezoane ale The Vampire Diaries. În 2014, speranțele fanilor fostului cuplu au fost în cele din urmă distruse, în timp ce Somerhaler a răsturnat aventura cu actrița Nikki Reed, care a fost prietenă cu fosta lui prietena. Punctul gras din relația dintre Nina și Jena a fost nunta unui actor în vârstă de treizeci și șase de ani și Nikki Reed, de douăzeci și șapte de ani.

Dar Nina Dobrev, a cărei viață personală a fost creată datorită lui Chris Vood, iar în 2015 a fost "însărcinată" de la Somerhalder. Motivul zvonurilor a fost că actorii au stabilit în cele din urmă relații de prietenie, iar Nina chiar și-a permis să-și pună capul pe umărul fostului iubit. Din nou, acest lucru sa întâmplat la începutul anului 2015, iar astăzi actrița nu are nici o burtă rotunjită, nici un copil.

Nina Dobrev 1 Nina Dobrev 2 Nina Dobrev 3
Nina Dobrev și Chris Wood 1 Nina Dobrev și Chris Wood 2 Nina Dobrev și Chris Wood 3

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 45 = 47