Ei spun că nu există nici o limită pentru perfecțiune, dar am găsit un exemplu ilustrativ atunci când merită să avem încredere în mama natură și să nu atingem nimic!

Ce crezi că uneste aceste trei femei în fotografie?

Trei femei

Nu veți crede, dar nu sunt trei oameni diferiți, dar unul este germanul Martina Big! Acum doi ani a fost o stewardesă modestă din orașul Trier cu vise nesimțite, pentru a obține un bust precum Pamela Anderson!

stewardesă

Dar visele trebuie să se împlinească, iar fetița cu a doua dimensiune nu este deloc frică de faptul că pentru aceasta va fi necesar să se culce sub cuțitul chirurgului. Și mai mult - de dragul formelor prețuite, Martin era pregătit pentru orice!

Martin

De aceea, la prima ocazie, stewardesa a renunțat la slujbă și a început să viziteze în mod regulat un chirurg plastic. Numai după prima, a doua și chiar a treia operație, încă nu se potrivea rezultatului - fetița a avut un pic mai greu "chetverochki", dacă poți lua o șansă și primești numărul 12!

perfecțiune

Acest lucru este incredibil, dar după a șasea operație de extindere a sânilor (care este de 2500 de mililitri de soluție fiecare), însoțitorul de zbor se calmează și decide - până la suficient timp .... Este timpul pentru a îmbunătăți alte părți ale corpului!

douăsprezecea dimensiunea

Pentru cele 62 de mii de dolari acumulate în timpul muncii, o femeie germană a căzut din nou sub cuțit, și-a mărit buzele, și-a schimbat forma nasului și a pompat grăsimi din coapse și din talie. Credeți că ar fi posibil să se pună capăt acestei îmbunătățiri? Și nu aici!

plasty

Fata a căpătat faima fără precedent, a fost invitată la o emisiune TV și a intervievat pentru reviste și ziare. Dar fanii săi ar trebui să fie surprinși și impresionați. Acesta este motivul pentru care blonda încă o dată fără ezitare sa aventurat și a crescut farmecul ei la 18 dimensiuni!

Cea de-a 18-a dimensiune

Și dacă acum aveți cuvintele "șoc" și "groază" în capul vostru, apoi calmați-vă, oroarea șocantă va începe după ce veți afla ce altceva a venit fata, pentru transformarea frumuseții ei. Se pare că, în urmă cu un an, Frau Big se odihnea pe plajele din Miami și Los Angeles, unde capul ei sa strecurat într-un nou vis - ea a trebuit urgent să devină prima Barbie negru din lume! Înapoi acasă, fată de 28 de ani a venit în jurul tuturor doctorilor până când a găsit pe cineva care este gata să-și facă visele să devină realitate.

barbie cu piele închisă

Martine Big a oferit un curs de injectare care mărește producția de melanină, iar cel mai puternic solar de acasă ajută la fixarea rezultatului!

solariu

Astăzi în viața fostului stewardesă totul este bine, și mai ales în viața personală. Fiecare nouă idee de reîncarnare este susținută pe deplin de iubitul său Michael, care însoțește cu mândrie fată la televizor și, ca agent, este de acord cu filmarea și defăimarea.

prieten

"Nu mă așteptam să devin atât de întunecată", spune Martin Big. "Dar mi-a plăcut foarte mult și vreau să aduc culoarea pielii la perfecțiune". Voi fi mai întunecate și mai întunecate până când voi vedea dacă există o limită! "

Martina Big

Dar limita de perfecțiune a lui Martina pare să nu vină niciodată! Deja astăzi, fata a spus că intenționează să-și mărească bustul la dimensiunea a 24-a și să facă un "al cincilea punct" mai mult decât Kim Kardashian. Și crede-mă, ea răspunde pentru cuvintele ei!

Un nou vis

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 6