Nuntă de nuntă: Burak Ozchivit și Fakhriya Evgen se angajează în Istanbul

Numele actorilor Burak Ozchivit și Fahriya Evgen sunt cunoscuți de toți fanii telenovelaselor turcești! Cunoscuți în timpul filmărilor compozitorului "Korolek - bird", unde au jucat rolurile principale - nu s-au putut despărți și romanul de film sa transformat într-o căsătorie. Joi, unitatea din Istanbul sa reunit pentru a sărbători o nuntă pompoasă la vila luxoasă "Vizir Said Halim Pasha"!

Cuplu împreună timp de doi ani

Cuplu împreună timp de doi ani

Ventilatoare împotriva!

Desigur, știrile au provocat emoții mixte printre fanii simbolului sexului turc: bucurie și dezamăgire. Tânărul a fost mult timp pe lista burlaci cele mai de dorit și să fie lângă el, visul multor modele și actrițe, nu doar încearcă să perturbe angajamentul și Fahri Burak. Timp de doi ani, cei doi au ciocnit în mod repetat, dar din nou și din nou vin împreună, iar în decembrie 2016 a anunțat în mod oficial logodna lor și a început să-și planifice o celebrare nunta.

Fanii actorului au fost împotriva nunții

Fanii actorului au fost împotriva nunții

el prima dată, a spus el, a primit multe scrisori și mesaje de la fani indignate, el a fost rugat să nu se căsătorească, obligată să rupă toate relațiile cu actrița, dar fără nici un rezultat!

Nu mă îngrijorează că armata mea de fani va scădea, am propriile mele planuri de viață!

Ceremonia a avut loc la Istanbul

Ceremonia a avut loc la Istanbul


"Sărbători romane"

Oferta mâinii și a inimii a avut loc anul trecut în timpul unei vacanțe romantice la Roma. Plimbându-se lângă Fântâna din Trevi, Burak a jurat în iubirea veșnică și ia oferit să creeze o familie. Și la întoarcerea din Europa, a dat viitoarei soții Range Rover 350 mii de dolari! Așa cum prietenii lui apropiați au spus:

Burak este nebun despre Fakhriya și crede că este gata să devină soț și tată! El are încredere în ea și o pune în treburile sale de afaceri.

Actorul a făcut o ofertă iubitei sale din Roma
Ceremonia "modesta"

Add-on, lărgiți Ladies_Fashion (@ ladies.fashiony)

Ceremonia a avut loc pe malul golfului Bosphorus, înconjurată de oaspeți selectați și o mare de flori. Cei nou-născuți s-au căsătorit de oaspetele onorabil și de șeful districtului Besiktas, Murat Khazinedar. Rețineți că, conform standardelor nunților de est, a fost modest: doar 500 de persoane și un cont de 75.000 de euro pentru închirierea unei vile și plata pentru eveniment! După cum era de așteptat, toate cheltuielile pentru el însuși au luat un om - Burak Ozchivit.

Burak Ozchivit și Fakhriya Evgen

Rochie de mireasa Fahriy Evgen

Actrița a preferat designerii locali și nu sa înșelat, au fost alese trei ținute. Cea mai mare furie a produs un costum de nunta de dantelă și o fustă lungă, a făcut Fahriya irezistibil.

Rochie cusută de designeri turci

Rochie cusută de designeri turci

lună de miere

Cuplul a ales pentru o luna de miere o calatorie pe mare pe un iaht pe insulele grecesti. Deja acum suntem siguri că se bucură de restul de paparazzi. În ultimele luni, Fahri Burak și în mod constant hartuit foto-jurnaliști, încercând să intre în grădina unei vile din Istanbul, bate la fereastra mașinii și neobosit fotografierea pe stradă. Decizia de a închiria un iaht și de a "scăpa" a fost o necesitate, nu o dorință de a arăta bogăția financiară a mirelui!

Între pereche de încredere și armonie

Burak triumf Ozchivit și Fahriye Evcen a avut loc în tradiția europeană: mireasa aruncă prietenele buchet, un cuplu dansat primul dans și de tăiere tort dimensiune uimitoare. Apropo, pentru primul lor dans cuplul a ales un cântec din filmul senzațional "50 de nuanțe de gri"!

Add-on, lărgiți Ladies_Fashion (@ ladies.fashiony)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

70 − = 67