Ozzy Osbourne a comentat divorțul lui de la Sharon

Saptamana curenta a fost foarte fierbinte pentru fanii familiei Osbourne, care au aflat ca Ozzy si Sharon, care au trait impreuna de 33 de ani, au decis sa divorteze. După apariția acestor informații, jurnaliștii nu au putut găsi un rocker de 67 de ani și au scris că beau și folosesc din nou droguri și, eventual, s-au sinucis. Au apărut multe bârfe și despre Sharon. Obosit de zvonuri, muzicianul a adunat o conferință de presă.

Sprijin pentru cei dragi

Într-o conversație cu mass-media din Los Angeles, dedicată în primul rând turneului de concert al vedetei, Ozzy a sosit însoțit de o soție și de fiica lor Kelly. Reprezentanții presei pur și simplu nu au putut ajuta decât să-i ceară lui Osborne vârstnicul ce se întâmplă cu adevărat în viața lui personală.

Multe complimente

Rocker nu a vorbit în detaliu despre relația cu Sharon, dar a spus soției sale, care este managerul său, o mulțime de cuvinte plăcute. El nu ia numit doar mâna dreaptă, dar a spus că era o femeie uimitoare.

"E totul pentru mine!"

- a precizat Ozzy.

A fost trădare?

Insiderii continuă să insiste că în viața muzicianului - frizerul soției sale legitime pe nume Michel - există un altul. Nu este doar o aventură, este o poveste lungă. Nu ar fi acordat atenție fetei pentru noapte, dar un sentiment serios o condusese într-o furie.

Ea preferă să nu schimbe trădarea soțului, confirmând că acum nu trăiesc împreună. Celebritatea a spus că a luat o perioadă de timp să se gândească la ea însăși.

"Am 63 de ani și nu pot continua să trăiesc așa cum am trăit"

Ea a spus cu cuvânt.

Ozzy și Sharon Osborne s-au adunat la conferința de presă Evenimentul a fost dedicat turneului concertului rockerului Kelly Osborn a vrut să-și sprijine părinții
Osborne a rostit o mulțime de complimente soției sale E totul pentru mine! Sharon nu a vorbit despre trădarea soțului ei, dar a confirmat public separarea lor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 − 12 =