Pamela Anderson a fost vindecată de hepatită C

Cel mai recent, au apărut știri că Pamela Anderson sa recuperat în cele din urmă de hepatita C, care a chinuit steaua de mai bine de 13 ani. Despre recuperarea ei, ea sa raportat pe pagina ei din Instagram, postând o fotografie în nud.

Pamela Anderson este bolnav de hepatită C

Pamela a informat publicul despre boala ei. Din 2002, fata sa plâns de sănătate precară, gripa constantă și căderea părului. A spus că ar putea lua hepatita C de la fostul ei soț muzician Tommy Lee. Potrivit lui Pamela, au folosit un ac pentru tatuaje. Deși Tommy însuși a negat în mod categoric boala sa.

În același discurs, Pamela Anderson a anunțat că intenționează să lupte împotriva bolii, pentru că ea are doi copii, iar ea nu a vrut să-i lase orfani. Deși testele medicale și au arătat că actrița a fost bolnav de hepatita C, cu toate acestea, medicii au spus că ficatul ei (și anume acest organism a cea mai mare lovit de boala, de multe ori ficatul încetează pur și simplu pentru a-și îndeplini funcțiile, ceea ce duce la moartea pacientului) nu este, practic, a suferit, iar Pamela ar trebui să depună toate eforturile pentru ao menține în această stare.

Pamela Anderson a învins Hepatita C

Din acest moment, Pamela Anderson a abandonat complet alcoolul și, de asemenea, a trecut doar la o alimentație sănătoasă și corectă, pentru a proteja ficatul cât mai mult posibil de efectul neplăcut al bolii. Actrita a apărut rar în public și și-a aruncat toată forța pentru a lupta împotriva bolii. În septembrie 2014, ea a declarat că urmează să urmeze un nou tratament pentru hepatită și speră să reușească, din moment ce ficatul ei este încă în stare bună. Și în noiembrie 2015 întreaga lume a aflat că Pamela Anderson a fost vindecată de hepatita C. În apelul său către Instagram, ea a sprijinit pe toți bolnavii de această boală și a cerut să creadă că orice boală este vindecabilă.

Deși cursul pe care actrita la luat nu este încă disponibil tuturor, totuși, ea speră că în curând tratamentul va fi posibil pentru cât mai mulți pacienți posibil.

Pamela Anderson a aflat că a avut hepatită C în 2002 Pamela Anderson a spus că boala a avut un efect foarte puternic asupra bunăstării ei Pamela Anderson crede că a contractat-o ​​de la primul ei soț, Tommy Lee
Actrita, de asemenea, a refuzat să ia alimente dăunătoare și a trecut la vegetarianism pentru a preveni deteriorarea ficatului, Pamela a oprit consumul de alcool steaua a spus că va lupta împotriva bolii
în septembrie 2014, Pamela a spus că dorește să urmeze un nou curs de tratament în noiembrie 2015, Pamela a declarat că sa recuperat complet din boală Pamela Anderson în 2015

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 9 = 1