Paris Hilton a felicitat mirele în ziua de naștere, mărturisindu-i în dragoste

Ieri, prietenul de la Paris Hilton, Chris Hilton, în vârstă de 37 de ani, a sărbătorit ziua de 33 de ani. Acest sărbătoare un cuplu dulce petrecut împreună, renunțând la o petrecere zgomotoasă. Se zvonește că motivul pentru o singurătate este sarcina unei leoașe seculare.

Multe complimente

Se pare că Paris Hilton sa întâlnit cu bărbatul visei ei și nu ezită să spună întregii lumi despre asta. În ziua de 9 mai, în ziua de naștere a lui Chris Zilk, moștenitorul capitalei, Hilton, a povestit despre sentimentul copleșitor al lui Instagram.

Paris a împărtășit o fotografie cu Chris, scriind:

"Ziua de naștere fericită, dragostea mea! Tu ești totul pentru mine. Favoritul meu, cel mai bun prieten al meu, persoana mea nativă și a doua jumătate. Nu am întâlnit niciodată un om atît de bun, de încredere, iubitor, sincer, cinstit și frumos. Mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată.

Paris Hilton și Chris Zilka

Paris Hilton și Chris Zilka

Adepții lui Hilton vărsau lacrimi, doreau fericirea feminină.

Cina festivă

Paparazzi a capturat ziua de naștere a zilei și iubitul său miercuri pe străzile din New York. Se îndreptau spre unul dintre restaurantele din Beverly Hills.

Chris Zilka și Paris Hilton 09 mai

Chris Zilka și Paris Hilton 09 mai

Chris Zilka și Paris Hilton merg la un restaurant Chris Zilka și Paris Hilton din New York

Cu această ocazie, Parisul sa îmbrăcat într-o rochie albă de zăpadă, cu o talie exagerată, care ascundea abdomenul, confirmând în mod indirect situația ei interesantă, zvonurile despre care se petreceau de câteva săptămâni. Ochelari de soare albi, sub formă de inimi, bărci și ambreiaj, au completat imaginea elegantă a trendsetter-ului.

Paris Hilton în rochie albă

Paris Hilton

Paris Hilton intră în mașină

Apropo, potrivit insiderului, porumbeii au decis deja data nuntii si locul de desfasurare. Hilton și Zilka își vor face jurămintele de loialitate la 11/11/2018 la Biserica Catolică a Bunului Păstor din Beverly Hills, unde a avut loc nunta părinților miresei Richard și Cathy Hilton.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 87 = 90