Paul Wesley și Phoebe Tonkin

De mult timp, zona de filmare a devenit un loc unde se formează cupluri. Acest lucru este valabil și pentru proiectul popular de televiziune "The Vampire Diaries". Nu cu mult timp în urmă a fost formată o nouă pereche - Paul Wesley și Phoebe Tonkin. Deși au încercat să-și ascundă relația, încă nu se ascundeau de public.

Vestea romanului de Paul Wesley și Phoebe Tonkin

Personajul principal al seriei "The Vampire Diaries" este Stefan. A fost interpretat de un actor Paul Wesley, frumos, talentat și fermecător. De mult timp a fost legat de actrița fermecătoare Torri DeVitto.

Apropo, Paul Wesley a făcut o mulțime de eforturi soției sale a fost invitat la seria "The Vampire Diaries". Vroia ca Torri DeVitto să fie cu el. După 2 ani, sa întâmplat imprevizibil - cuplul a decis să se disperseze. Sa intamplat in iulie 2013. Dar tânărul actor nu era singur singur. În termen de 2 luni, paparazzii au reușit să facă fotografii interesante pentru public. Au prezentat Paul Wesley și Phoebe Tonkin.

Actorii și colegii din magazin nu au comentat fotografiile, dar, potrivit publicației, au fost la o dată dublă. În plus față de actorii seriei "The Vampire Diaries", la restaurant au participat prietenii lui Paul Wesley - Ben McKenzie și Shelley Hennig. Potrivit sursei, actorii s-au comportat ca un cuplu în dragoste. Nu s-au părăsit toată seara, sărutându-se.

Nu a fost o poveste de trecere, câteva săptămâni mai târziu actorii au fost observați la New York, când mergeau împreună, iar actrița îi ținea pe om sub mâner. Știrile pe care Phoebe Tonkin și Paul Wesley le întâlnesc au devenit una dintre principalele. Dar actorii încă nu au dat observații, așa că a durat mai mult de un an.

Relațiile dintre Phoebe Tonkin și Paul Wesley

Actrița a jucat în filmul "The Vampire Diaries" nu este rolul principal, dar este binecunoscută pentru filmul "First-Born", unde a primit rolul principalului personaj. În plus, Phoebe Tonkin lucrează în industria modei: participă în mod regulat la sesiunile foto, devine chipul brandurilor cosmetice celebre.

Până în 2013, avea multe relații, dar o aventură cu o colegă a stabilit-o. După ce au apărut fotografiile, pe care Phoebe Tonkin și Paul Wesley au sărutat, cuplul nu a comentat prea mult timp. Numai în 2014 au declarat oficial că erau împreună. Au început să apară mai des împreună în public și să nu mai ascundă relația lor. Puțin mai târziu, actorii au decis să trăiască împreună.

Prima dificultate a apărut atunci când Phoebe Tonkin a vrut să înceapă un câine. Paul Wesley a refuzat acest lucru, deoarece avea deja un animal de companie - o pisică. Această problemă a fost discutată de toți fanii, deoarece fotografiile corespondenței iubitorilor au fost postate pe Internet.

Acum 2 ani, cuplul a început să se gândească la viitor. Fiind în Atlanta, departe de iubita ei, actrita a spus că se gândesc deja la copil. În acest caz, nunta pentru Phoebe Tonkin și Paul Wesley nu este o prioritate. Această știre a devenit o adevărată senzație. La urma urmei, nașterea unui copil este un pas important în relație. Fanii au început cu mult mai mult să urmeze viața tânărului și au așteptat ca Paul Wesley și Phoebe Tonkin să aibă un copil.

Partidul lui Paul Wesley și Phoebe Tonkin

Actorii duc o viață activă în mass-media, încarcă fotografii și nu uită fanii să împărtășească împreună fotografii fericite. Dar cu câteva luni în urmă, mulți au început să vorbească despre faptul că Paul Wesley și Phoebe Tonkin s-au despărțit. Aceasta este o informație incorectă. Adevărul este că Paul Wesley a jucat în serie și este implicat în spectacolul teatral, iar Phoebe Tonkin călătorește foarte mult. În plus, participă la numeroase sesiuni foto ale unor designeri celebri. Prin urmare, ei petrec puțin timp în pace.

Vestea senzațională a fost că Phoebe Tonkin era însărcinată cu Paul Wesley. A fost anunțată publicului pe 17 august. Copilul ar trebui să se nască în primăvara anului 2017. Pentru ambii viitori părinți - aceasta este fericirea și bucuria.

1 Paul Wesley și Phoebe Tonkin la Comic-Con 2014 2Pole Wesley și Phoebe Tonkin în Mexic 3Pole Wesley și Phoebe Tonkin într-un joc de baschet
corespondența dintre Paul Wesley și Phoebe Tonkin Paul Wesley și Phoebe Tonkin în Brazilia Paul Wesley și Phoebe Tonkin în New York
Paul Wesley și Phoebe Tonkin la Săptămâna Modei din New York Paul Wesley și Phoebe Tonkin la turneul de tenis Paul Wesley și sărutul lui Phoebe Tonkin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

20 − = 11