Paul Wesley și Phoebe Tonkin

Paul Wesley este un artist talentat și un tip frumos cu o construcție atletică și o față deschisă, curajoasă. Este foarte natural ca fanii să fie interesați de evenimentele care i se întâmplă. Iar prioritatea este dată ultimei perioade din 2016 și a vieții personale a lui Paul Wesley.

Relațiile romantice sunt legate de domeniul emotiilor care apar aici și acum. Dar este, de asemenea, de necontestat că se bazează, în esență, pe întreaga viață anterioară a lui Paul Wesley până în 2016.

De aceea, merită să ne amintim că primul său sărut a avut loc la vârsta de nouă ani. Paul își amintește că a sărutat fata din piscină pentru o dispută. A fost primul și ultimul sărut, când nu-i cunoștea pe fată și nu simțea pentru sentimentele ei.

Dar din adolescență, Paul a căutat să mențină o relație romantică pe termen lung. Toți anii de școală îi iubea doar o singură fată.

În perioada următoare, viața lui era plină de relații strălucitoare și durabile. Timp de patru ani, a avut o aventură cu Marne Patterson. În 2008, a avut loc o întâlnire cu minunatul Torri DeVito. Inima lui Pavel a fost cucerită și în 2011 a avut loc o nuntă secretă. După doi ani de căsătorie, cei doi au intentat divorțul.

Cine îl întâlnește pe Paul Wesley în 2016?

Romanul Paul Wesley și Phoebe Tonkin au început în septembrie 2013 și continuă până în 2016. Conexiunea romantică a tinerilor este destul de evidentă. Eforturile de a proteja confidențialitatea față de interferențele din exterior au fost vizibile la începutul relației.

Dar, în 2016, Paul Wesley și prietena lui au devenit mai accesibile pentru vederile curioase, încercând să infiltreze intimitatea. Poate că Phoebe, cu caracterul ei mai deschis, a influențat Paul. Dragostea reciprocă mutuală dă o ordine diferită de percepție. Și dorința fanilor, de a ști totul despre tine, poate părea destul de legitimă.

Tinerii apar la evenimente blestemate, încercând să nu se îndepărteze unul de celălalt. Atrageți iubiți și umblați în jurul orașului. Bucurându-se de fiecare minut petrecut împreună, nu pot strica paparazzii care bântuie. A început să apară imagini ale vacanțelor de vară, ținute de un cuplu pe mare, expuse în mod autografic în Instagram.

Paul a cumpărat o nouă casă, costă o sumă ordonată - 2 milioane de dolari, care a fost aleasă împreună cu Phoebe. Fotografii fotografiate, unde fetița demonstrează inelul donat de Paul. Acest lucru a provocat zvonuri despre o schimbare a stării sale civile. Dar cuplul refuză să comenteze evenimentele.

Paul Wesley și Marne Patterson Paul Wesley și Tory Devito aruncând în fața camerei Paul Wesley și Phoebe Tonkin - un cuplu îndrăgostit
Paul Wesley și Phoebe Tonkin într-un restaurant Paul Wesley și Phoebe Tonkin în meciul de baschet Paul Wesley și Phoebe Tonkin în vacanță
Paul Wesley și Phoebe Tonkin prezintă în fața camerei Paul Wesley și Phoebe Tonkin se plimbă prin orașul de noapte Paul Wesley și Phoebe Tonkin mână în mână

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 + = 80