Pentru filmare în seria

Recent, actrița americană Olivia Wilde a fost ocupată cu creșterea fiului său. Ea a devenit mamă în 2014, însă, în opinia ei, este timpul să revenim la cinema. Pentru debutul ei, Olivia a ales un proiect foarte curajos - drama "Vinyl".

Actrita a uimit fanii ei

Prima dată când actrița scenariu a trebuit să se dezbrace și a avut un episod cu soțul ei, interpretat de Bobby Cannavale, dar Olivia nu a fost complet gol. La filmările care au avut loc a doua zi, actrița va apărea în fața audienței într-o manieră mai îndrăzneață: scoateți complet hainele. Videoclipul, care a apărut deja pe Internet, a luat un număr mare de puncte de vedere și mulți au observat că nașterea nu reflectă asupra figurii Olivia: ea, ca întotdeauna, este în formă minunat.

Actrita a povestit recent despre munca sa in acest film: "Pentru mine, acesta este unul dintre cele mai îndrăznețe roluri pe care am avut vreodată să le joc. Bineinteles, obisnuiam sa te dezbrac in fata camerei, dar nu era asa. În "Vinyl" toate scenele sunt pătrunse cu sinceritate. "

Vinyl este o serie complexă hedonistă

Evenimentele din drama se desfasoara in anii 1970. Imaginea spune despre un tânăr muzician care încearcă să facă față crizei de vârstă mijlocie și turbulențelor din familie. În plus, personajul principal se confruntă cu sarcini dificile: vrea să vină cu o nouă direcție în muzică și să-și reînvie eticheta de discuri.

În plus față de Olivia Wilde și Bobby Cannavale spectatorilor de film vor vedea Juno Temple, Ato Essando, Max Casella și mulți alți actori bine-cunoscute. Prima serie a acestei serii a apărut deja la box-office, care nu poate decât să plătească fanii talentului actorilor celebri.

Olivia Wilde Actrita nu se teme să se dezbrace Pentru Olivia, acesta este un rol foarte curajos
După naștere, actrița este în formă mare În serie, aceasta nu este prima scenă erotică Olivia și Bobby pe filmul filmului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5