Primele imagini de la nunta Rupert Murdoch și Jerry Hall au apărut pe web

05 martie, la Londra, miliardarul Rupert Murdoch, care este proprietarul de 120 de ziare și fosta soție de drept comun Mick Jagger Jerry Hall s-au căsătorit în biserica Sf. Mireasa, care se numește „Biserica jurnaliștilor“, deoarece era situat în apropiere de birourile mai multor edituri importante.

Modestă, dar cu gust

Evenimentul, care, având în vedere statutul stelar al nou-născuților, poate pretinde titlul de nuntă a anului, a fost relativ modest. În ciuda mărimii uriașe a mirelui (11,6 miliarde dolari), magnatul media de 84 de ani și cei aleși de 59 de ani au decis că nu au nevoie de o sărbătoare pompoasă și au invitat numai prieteni apropiați și rude apropiate.

Ca o familie

În total, erau 120 de invitați la nunta de pe Fleet Street, dintre care 10 copii ai cuplului. Rupert are șase moștenitori din trei căsnicii, iar Jerry, timp de douăzeci de ani de relații, a reușit să-i prezinte pe patru cântăreți pe The Rolling Stones.

Suite la altar a dus fiul ei, în vârstă de 30 de ani, James, și prietenii ei sunt: ​​în vârstă de 14 de ani, Grace și în vârstă de 12 ani Chloe Murdoch, în vârstă de 32 de ani, Elizabeth și în vârstă de 23 de ani, Georgia May Jagger.

Fostul model a mers într-o rochie de sifon delicat, albastru deschis, cu mâneci transparente de designer Vivienne Westwood, și omul de afaceri într-un costum elegant, albastru închis. Sala de coafură a fost respinsă, iar fața ei era acoperită cu un voal delicat, pe picioare erau pantofi de argint fără călcâi. Iubitorii au zâmbit, arată foarte fericit.

Rupert Murdoch și Jerry Hall s-au căsătorit în biserica St. Bride din Londra Venind din mașină, mireasa într-o rochie de la Vivienne Westwood, a aprins un jargon pe picior James Jagger conduce mama îngrijorată la altar
Rupert Murdoch împreună cu fiii lui Lachlan și James În vârstă de 18 ani, Gabriel Jagger (cel mai mic dintre patru copii) Domnișoarele de onoare Elizabeth Jagger și Georgia May Jagger
Iubite de la mirele Chloe și Grace Murdoch Fiica cea mai mare a Prudenței lui Murdoch 47 de ani, Elizabeth Murdoch

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 − 5 =