Printul Harry era o copie exactă a bunicului său, prințul Philip

Moștenitorul în vârstă de 32 de ani al tronului britanic, prințul Harry, uimește pe toată lumea cu simțul său de umor și ingeniozitate. Tânărul este destul de diferit de fratele său William, și de multe rude. Asemenea diferențe au dat naștere la o mulțime de bârfe despre faptul că tatăl lui Harry nu este prințul Charles, ci iubitul mamei sale Diana, ofițerul James Hewitt. Pentru a "justifica" prințul de 32 de ani, unul dintre fanii lui a făcut imposibilul - a găsit fotografii de arhivă.

Harry este o copie a bunicului său Philippe

Mulți oameni cumva uita că Harry, precum și orice persoană poate fi similar nu numai pentru mama sau tatăl, dar, de asemenea, la rude mai îndepărtate. Toate, desigur, gândit imediat bunica celebrului Prințului, Regina Elisabeta a II, dar natura a dispus în mod diferit și a dat Harry aspectul său contează prințul Philip. Asigurați-vă că toate persoanele interesate, uitându-vă la coperta al revistei Paris Match în 1957 ani. Imagine cu ea pe pagina sa de pe Instagram a postat unul dintre fanii lui Printul Harry, semnarea acestuia:

"Și cine va spune acum că nu există sânge regal în Harry?"

Coperta de arhivă a lui Paris Se potrivește cu prințul Philippe

Harry seamănă foarte mult cu tânărul prinț Philip: ochi albaștri, zâmbet răutăcios, păr roșu și barbă. Fanii au reacționat imediat la această similitudine scriind astfel de recenzii: "Este uimitor! Cine ar fi crezut? "," Ieșiți din minte. O persoană! "," Harry seamănă foarte mult cu bunicul său în tinerețe. Vârsta veche este un lucru teribil. Modifică oamenii dincolo de recunoaștere "etc.

Abilitatea de a gluma la luat pe Harry de la bunicul sau

Așa cum a remarcat mulți, prințul de 32 de ani nu arată doar ca bunicul său Philip. Îi place să glumească și joacă foarte des nu doar fratele său William, ci soția lui Kate, precum și o bunică de 90 de ani. Destul de des, compania este alcătuită din bunicul său de 95 de ani.

Apropo, un astfel de pozitiv vital a supărat aproape nunta dintre viitoarea Regină a Marii Britanii și prințul Philip. Părinții lui Elizabeth credeau că Philip nu era suficient de serios pentru fiica lor, iar căsătoria nu avea să dureze mult. Pentru a încânta atât de mulți, au fost greșiți!

Printul Harry Printul are o dispoziție foarte veselă Interviul Prince nu poate face fără glume
Harry nu ezită să se chinuie chiar și la recepții Harry îi place să se distreze cu copiii Kate Middleton nu-și face niciodată minte să râdă la frământările prințese

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 41 = 51