Printul Harry și Pippa Middleton

Printul Harry de Țara Galilor și Pippa Middleton

Ca urmare a nunta prințului William și Kate Middleton de presă a îndreptat atenția asupra vicisitudinile vieții personale a cincea sub contul solicitantului la tronul britanic prințul Harry. După cum știți, un tânăr cunoscut pentru caracterul său liber și hedonist, atrăgând adesea atenția anticilor paparazzi dincolo de demnitatea familiei regale. În plus, toate încercările prințului Harry de a alege un partener al vieții nu au fost încă încununate cu succes. În spatele lui era o relație lungă cu Chelsea Davey și Cressida Bonas. Astăzi, mass-media dezbate informații despre romanul printului Harry și surorii sale, Kate Middleton Pippa.

Preistoria romanului

Din surse apropiate familiei regale, este cunoscut faptul că debutul relațiilor prințul Harry și Philippa Middleton a fost pus Duce de Cambridge, pentru o altă nuntă în 2011. În timpul ceremoniei de căsătorie, tinerii răsfățați-vă într-un flirt inocent. Cu toate acestea, ambele în acel moment s-au aflat într-o relație cu alți oameni și, prin urmare, au devenit prieteni unul cu celălalt. Cu toate acestea, până acum, presa a remarcat în repetate rânduri că Harry și Pippa au mai mult între ei decât o prietenie. Acestea au fost văzute de mai multe ori în cafenele și pub-uri, unde au condus prin semne exterioare conversații calde cu o părtinire romantică. În 2015, în mod neașteptat pentru toți, tinerii erau liberi de relațiile anterioare, iar întreaga Marea Britanie și-a ținut respirația în așteptarea evenimentelor viitoare.

Zvonuri și fapte

Astăzi, presa se bucură pe deplin de detaliile romanului secret al prinților Harry și Pippa Middleton. Potrivit zvonurilor, aceasta a avut loc cel puțin trei luni. În același timp, tinerii literalmente nu se împărtășesc unul cu celălalt. După ce sa despărțit de fosta inițiativă iubită în crearea unei noi relații romantice, a arătat Pippa. Așa cum îi asigură insiderul, fata însăși a numit-o pe prinț și sa oferit să se întâlnească. Ca răspuns, Harry la invitat pe Pippa la casa lui, pregătindu-și o cină romantică pentru doi. Fata a fost mulțumită, observând un bun ascultător în Harry. Și ceva timp mai târziu a devenit cunoscut faptul că prinți Harry de Țara Galilor și Pippa Middleton se întâlnesc. Această veste a stârnit nemulțumire în Palatul Kensington. Regina Elisabeta a considerat că un Middleton în familia regală este mai mult decât suficient. Kate Middleton era în solidaritate cu regina și a reacționat negativ la informația pe care sora ei, Pippa Middleton și prințul Harry, o au acum împreună. Cu toate acestea, în 2011, Pippa a reușit să câștige un număr mare de fani în rândul publicului britanic. Deci, în rețelele sociale există grupuri de Pippa Middleton, în care tineri englezi și admiratori ai frumuseții ei își asigură animalul de companie de sprijin. În plus, dorința publicului britanic să se căsătorească cu prințul Harry și Pippa Middleton este atât de mare încât internetul, chiar „mers pe jos“, pus în scenă fotografie cu omologii lor, în cazul în care tinerii sunt sigilate împreună.

Printul Harry este, de asemenea, una dintre cele mai de invidiat logodnici ai Angliei. Adevărat, moștenitorul se caracterizează printr-un caracter prea vânt, el are o mulțime de romane în contul său, cea mai lungă fiind Cressida Bonas. A durat doi ani, iar numeroși fani ai acestui cuplu erau încrezători în încheierea fericită și logică a acestor relații. Cu toate acestea, acest lucru nu sa întâmplat. Pentru un motiv, inițiatorul decalajului era Cressida, care nu dorea să-și asocieze viața cu familia regală și regulile ei stricte. Ei bine, rămâne să sperăm că aventura cu Pippa va aduce fericirea mult așteptată prințului.

Philippe Middleton Printul Harry Kate, ducesa din Cambridge, și sora ei, Pippa Middleton
Printul Harry și Chelsea Davey Printul Harry și Cressida Bonas Pippa Middleton și Nico Jackson
Pippa Middleton Printul Harry și Pippa Middleton la nunta printului William și Kate Middleton Printul Harry și Pippa Middleton la ceremonia de nuntă a ducilor din Cambridge
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 38 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: