Rebound Witherspoon într-un costum de baie a supărat fanii ei

Rebound Witherspoon într-un costum de baie a supărat fanii ei

Toată lumea este obișnuită să-l vadă pe Reese Witherspoon subțire și potrivit. O frumusețe miniaturală, în ciuda nașterii a trei copii, până astăzi a reușit să mențină o cifră precisă. Imaginile proaspete ale paparazzilor mărturisesc că este timpul ca actrița să se poarte pe sine.

Vacanțe mexicane

Imediat după premiul Academiei, "blonda în drept" a mers în Mexic - pentru a se bucura sub soarele blând în stațiunea Cabo San Lucas.

Înainte de plecarea sa, la ceremonia de la Hollywood premiul principal, care Reese a purtat o rochie violet inchis cu un corset sculptura grea, fanii actritei a remarcat că ea a castigat in greutate in plus. Acum, problema este evidentă! La urma urmei, nici măcar un costum de baie nu ar putea să ascundă faltele grăsimilor și "coaja de portocală" pe papa lui Reese.

Judecand dupa poze, Witherspoon, care sarbatoreste cea de-a 40-a aniversare la sfarsitul lunii martie, isi pierde forma!

Suspiciunea tabloidelor

Merită să se recupereze orice celebritate feminină, deoarece mass-media occidentală se grăbește să-și anunțe sarcina. Sa întâmplat de data asta. Jurnaliștii au sugerat că Reese Witherspoon așteaptă al patrulea copil.

Actrita talentata are o fiica Ava Elizabeth și fiul Deacon Reese de actorul Ryan Phillippe, cu care a divorțat în 2008, iar cel mai tânăr fiu Tennessee James de actualul soț agentul Jim Toth.

Apropo, Reese nu reacționează la zvonuri despre situația lui interesantă, așa că, poate, nu este cazul. Actrita nu ascunde ca ii place dulciurile, sunt calorii insidioase si se simt simtite.

Star se odihnește la stațiunea Cabo San Lucas din Mexic Figura Reese Witherspoon este acum departe de a fi perfectă Reese avea centimetri în plus pe talie și celulită
În această fotografie, actrița este foarte asemănătoare cu Pamela Anderson Chiar și la ceremonia de Oscar, spectatori atent observat, Reese Witherspoon corectat Actorii au salvat rochia, chiar au alunecat din piept, dar au făcut-o vizual
Fanii au sugerat că blonda miniatura este însărcinată pentru a patra oară Steaua îi iubește pe dulce E timpul să alergi la sală!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: