René Zellweger după materiale plastice

Nu este un secret faptul că toate femeile doresc cât mai mult timp posibil pentru a menține un aspect atractiv și un aspect tineresc. Acest lucru este valabil mai ales pentru vedetele de film și de televiziune. Ei sunt gata să ia cele mai radicale măsuri pentru a-și recâștiga fostul tânăr. Acest lucru a putut fi văzut încă o dată de fani, văzându-l pe Ren Zellweger după operație.

René Zellweger după o intervenție chirurgicală plastică

Renee a apărut într-o formă actualizată în octombrie 2014 la petrecerea revistei Elle. Aspectul faimosului actrita de la Hollywood sa schimbat atât de mult încât nu a fost recunoscută nici la început. La urma urmei, femeia a suferit, evident, o intervenție chirurgicală extensivă. Au fost observate în mod special schimbări în zona oculară. Specialiștii în chirurgie plastică spun că Renee Zellweger a fost realizată în timpul căreia blefaroplastiei umflarea caracteristic sub ochi, riduri fine faciale, normală pentru vârsta ei au fost eliminate. Sprancenele ridicate ale lui Renee au devenit mai mici și au pierdut forma lor anterioară. chirurgi din plastic și a lucrat pe celebrul obraji rotunde actrita, care, în timpul său astfel încât fanii amintesc filmul „Jurnalul lui Bridget Jones“. Acum, obrajii deveneau mai sculpturați, disprețuirea fostului rotund.

În general, mulți au remarcat faptul că fața lui Renée Zellweger a devenit evident mai proaspătă, aspectul a devenit mai deschis. Dar, în același timp, trăsăturile personale ale actritei s-au schimbat mult, au pierdut fosta lor unicitate și atractivitate, au devenit ca o mască de ceară înghețată.

După această ieșire pe Rene, o răscolire de întrebări din partea publicului interesat sa prăbușit. Actrita a negat categoric intervenția chirurgi din plastic în aspectul său, și a lui puternic modificate în oglindă a explicat schimbările în stilul de viață. Se presupune că ea a folosit pentru a trăi într-un program foarte ocupat, ea nu a avut timp să aibă grijă de ea, iar acum viața ei este mai măsurat și sensibil, și modificări ale aspectului acolo.

Renee Zellweger înainte și după plastic 2015

După o astfel de eliberare publică controversată Renee Zellweger mult timp pierdut din vedere jurnaliștilor și paparazzi, lăsându-le să vorbească despre ceea ce a determinat actrita de succes și bine-cunoscut în întreaga lume, a cărei neobișnuită aspect oarecum și a adus faima ei, pentru a lua o astfel de schimbare drastică.

Pentru a apărea din nou în public, Renee nu a îndrăznit decât în ​​martie 2015, iar audiența a fost din nou surprinsă. Faptul este ca, in timpul absentei sale, Renee Zellweger sa recuperat dintr-o operatie plastica. Aspectul său propriu a revenit actriței. Pleoapele superioare au devenit din nou puțin umflate, la colțurile ochilor apăruu "picioarele cioară". Sprâncenele ferme ale actritei au fost, de asemenea, încă o dată, iar obrajii au devenit rotunzi.

Era evident că și Renee se simțea atrăgătoare. Avea o dispoziție foarte bună. Pentru această ieșire triumfător, ea a ales haina-portocaliu-roșu, o rochie neagră cu dantelă și tocuri cu barca de culoarea pielii. Părul Renee Zellweger a luat un bun înalt, ușor zdrobit.

Această apariție în public a meritat un număr mare de recenzii entuziaste, care, probabil, actrita se aștepta. După o încercare nereușită de întinerire, a reușit să-și recapete fostele caracteristici faciale și să devină din nou o frumusețe expresivă și unică. Chiar și ridurile din colțurile ochilor, cu care se confruntă atât de multe femei, merg neobișnuit la actrita, creând un sentiment de zâmbet constant și o ușoară îndoială.

Poate că o astfel de schimbare în exteriorul Renee Zellweger sunt asociate cu o nouă serie de chirurgie plastica, dar cel mai probabil pentru cele șase luni, că actrița nu a fost auzit, injecții cu Botox au încetat pur și simplu să funcționeze, și are Rene fata a devenit mai familiar și nu mai seamănă cu o mască de ceară inchegata.

René Zellweger în tinerețe Renee Zellweger în filmul Jurnal de Bridget Jones actrița Renee Zellweger
Renee Zellweger în octombrie 2014 Rene Zelweger în octombrie 2014 și martie 2015 fanii nu au recunoscut imediat pe Renee Zellweger
schimbări în aparență Renee Zellweger a explicat schimbarea stilului de viață Renee Zelweger și-a restabilit apariția până în primăvara anului 2015 Renee Zellweger a făcut blefaroplastie și injecții cu botox

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 − = 55