Reuniunea senzațională: Katy Perry și Orlando Bloom și-au reluat povestea

Katy Perry și Orlando Bloom, care s-au despărțit acum șase luni, din nou împreună! Ventilatorii cuplului sunt fericiți lângă ei înșiși. Cântăreața de 32 de ani și actorul de 40 de ani au fost văzuți pentru sărutări și îmbrățișări în weekend.

Timp liber

Sâmbătă, Katy Perry și Orlando Bloom au mers la concertul lui Ed Sheeran, care a avut loc la Centrul Staples din Los Angeles.

Katy Perry la concertul lui Ed Shiran

Katy Perry la concertul lui Ed Shiran

Orlando Bloom la concertul lui Ed Shiran

Orlando Bloom la concertul lui Ed Shiran

Celebritățile au făcut tot ce este posibil pentru a rămâne nerecunoscute în rândul mulțimii, purtând haine nemaipomenite și ascunzându-și fețele sub vizorurile șeptelului de baseball negru. Totuși, Perry și Bloom au fost imediat identificați de alți telespectatori care, din ceea ce se întâmpla pe scenă, au trecut la vizionarea unui cuplu dulce.

Katy Perry a venit la concertul lui Ed Sheeran

Katy Perry a venit la concertul lui Ed Sheeran

O pereche de Orlando Bloom și Katy Perry

Luați două

Dovezile fotografice despre care Katie și Orlando sunt din nou împreună nu au durat mult. Intâmpinarea accidentală la evenimentele seculare, cântăreața și actorul, a cărui poveste de dragoste sa încheiat în februarie, a schimbat usor salutări și a fost dispersat în direcții opuse. De data aceasta totul era diferit.

Katy Perry la concertul lui Ed Shiran

Porumbei de comunicare nu era prietenos, ci romantic. Ei s-au comportat ca o pereche de iubitori pasionați: ținând mâinile, îmbrățișând și sărutându-se, Perry sa așezat pe buza lui Bloom, ascultând baladele romantice ale lui Sheeran.

Katy Perry și Orlando Bloom au fost prinși pentru sărutări

Fanii cere artiștilor să comenteze comportamentul lor la concert și sperăm foarte mult că ceea ce au văzut nu este o slăbiciune din partea lor.

Reamintim, potrivit zvonurilor, că Perry și Bloom s-au despărțit din cauza reticenței unui actor vânt pentru a începe o familie și copii. Această reîncărcare a relației înseamnă că Orlando, după ce a cântărit totul, și-a schimbat mintea?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

68 + = 78