Rihanna a ascuns că a pierdut multă greutate

Rihanna a ascuns că a pierdut multă greutate

Dragostea lucrează minuni! Dându-și seama că greutatea suplimentară este în mod clar nu-l vopsea, Rihanna a decis să-și recapete armonia pentru a te prietenul ei Hassan Jamil arab miliarde și, după cum sa dovedit, a făcut progrese.

Manevra înșelătoare

Recent, în vârstă de 29 de ani, Rihanna a aparut pe evenimentele sociale din plăcile multi-strat, ascunde figura ei, care inteligența comparativ cu deserturi de patiserie.

Barbados frumusete, care joacă dansator străin de cabaret cu bule în „Valerian și orașul a mii de planete“ în ajunul de eliberare a imaginilor de pe ecran, împreună cu actorii de plumb, a venit la premiera noului ideea lui Luc Besson în capitalele lumii în haine libere, provocând zvonuri despre sarcina ei și nu o figură ideală.

Rihanna într-o rochie tridimensională Giambattista Valli

Rihanna, luni, la premiera filmului "Valerian și orașul unei mii de planete" din Londra

Rihanna, luni, la premiera filmului Rihanna într-o rochie voluminoasă, cu un gât profund Rihanna în rochie roșie

Deci, luni, pe covorul roșu din Londra, Rihanna a fost văzută în rochia voluminoasă a mărcii Giambattista Valli cu umeri goi. Pieptul cântăreței a căzut din corset, dar zona taliei a ascuns numeroase bastoane.

Mi-am șters nasul

Nu avem timp pentru a discuta despre bârfă Rihanna figura ca aceeasi seara la afterparty premiera la St Martins Lane, actrița nou format îmbrăcat într-un costum complet diferit. WC-montaj satin de argint de la Nili Lotan, care costa 525 de lire sterline, a subliniat forma postroynevshie și nu ar fi în stare să se ascundă burta gravidă, dacă era.

Rihanna la petrecerea de ieri de la St Martins Lane Hotel din Londra

Rihanna la petrecerea de ieri de la St Martins Lane Hotel din Londra

Rihanna lângă hotelul St Martins Lane din Londra Rihanna într-o rochie strâmtă Subțire Rihanna

Transformarea Magic Rihanna - meritul noului ei iubit, utilizatorii de internet încredere. După cum știți, omul bogat din Arabia Saudita, este un cunoscator de femei frumoase, inclusiv fostele sale pasiuni a fost numele cel mai Naomi Campbell, astfel încât diva pop a avut de a face cu figura ei, astfel încât să nu piardă mire.

Rihanna și Hassan din Barcelona

Rihanna și Hassan din Barcelona

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 60 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: