Rihanna a decis să se mute în sfârșit la iubitul ei

Rihanna a decis să se mute în sfârșit la iubitul ei

Recent, a devenit cunoscut faptul că Rihanna a decis să se mute în Marea Britanie. Cantareata de 29 de ani a decis sa traverseze oceanul si va trai cu iubitul ei - miliardarul Hassan Jameel. Potrivit unor rapoarte, cuplul a devenit angajat cu o lună în urmă. Și, potrivit Rihanne, ea a luat decizia de a se muta cu mult timp în urmă și, în final, este timpul să pună în aplicare planul.

Rihanna cu Hassan Jameel
În căutarea spațiului personal

Pentru prima dată, gândurile despre schimbarea domiciliului au apărut la cântăreață în ultimul an, când la începutul verii a luat cunoștință de Jamil. El, deși este un nativ din Arabia Saudită, locuiește permanent în capitala Angliei.

Dar, după cum sa dovedit, dorința de a fi mai aproape de iubit nu este singurul motiv pentru o mișcare viitoare. Rihanna recunoaște că viața din Los Angeles, unde se află sub supravegherea constantă a fanilor și a vederii camerei, este oarecum împovărătoare pentru ea. Încă o dată în Londra, și-a dat seama că poate merge în siguranță în oraș, purtând pălăria preferată și coborând în metrou. Rihanna are deja un apartament în capitala Marii Britanii, însă, potrivit cântăreței, acum caută o proprietate mai impresionantă pentru a se bucura de viață împreună cu Hassan.

Rihanna cu prietenul său iubit Naomi Campbell

În plus, șederea unei vedete în Londra, chiar și atunci când Jamil este extrem de ocupat cu afacerile, promite să nu fie plictisitor. La urma urmei, după cum sa dovedit, doi dintre prietenii ei trăiesc în Regatul Unit - modelul de top al Naomi Campbell și actrița Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: