Rihanna a editat fără succes fotografia cu Photoshop

Rihanna a editat fără succes fotografia cu Photoshop

Ieri, toată lumea a admirat imaginea strălucitoare a lui Rihanna cu păr albastru și într-un costum sincer la festivalul anual Crop Over din patria cântărețului. Astăzi, publicul reproșează RiRi că folosește un editor foto pentru a procesa imagini.

Cavaleaua din Caraibe

După ce a tras la festivalul Crop Over din Barbados, Rihanna, în vârstă de 29 de ani, sa grăbit să împartă cu abonații din Instagram un cadru elegant în care a fost capturată în toată gloria sa.

Pe ea, regina procesiunii într-o perucă turcoaz și cu aceeași manichiură, se prezintă într-un costum sexy de costume din pietre și pietre, care strălucește cu toate culorile curcubeului.

În fotografie, frumusețea, care a revenit considerabil, arată foarte apetisantă, deci nu este deloc surprinzător faptul că cadrul lui Ri Ryo a adunat un mare număr de comentarii entuziaste.

Rihanna fotografie din Barbados

Rihanna fotografie din Barbados

Ce este greșit?

După examinarea mai atentă a imaginii lui Rianna, fanii ei au fost surprinși neplăceni. Sa dovedit că preferatul lor era să folosească Photoshop. Micul secret al cântăreței a dat un deget pe mâna dreaptă. Cuiul lung al lui Ryo a fost bifurcat.

Rihanna și-a alunecat unghiile Rihanna are două cuie

Comparând fotografiile făcute de paparazzi și imaginea de pe pagină, există o diferență. Pe filmul retușat, imaginea stelei este strânsă, iar împușcătura ocazională a fotografului este, din păcate, departe de a fi ideală. Evident, Rihanna, care este obosită de mușcătură cu privire la supraponderali, vrea să pară mai subțire decât este. Fotografii de Rihanna fără retușare

Fotografii de Rihanna fără retușare

Poze din vacanta Riri

Fanii cei mai devotați totuși s-au ridicat pentru apărarea ei, explicând problema tehnică dublă. Poate că, fotografiind, RiRy tocmai mișca smartphone-ul, cred. Și ce crezi?

Rihanna sa distrat la festivalul anual Crop Over

Rihanna sa distrat la festivalul anual Crop Over

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: