Robert Pattinson și Kristen Stewart au fost văzuți împreună la 5 ani după despărțire

Astăzi, pentru fani, odată cu publicarea în presă, una dintre cele mai populare perechi de actori de la Hollywood, Robert Pattinson și Kristen Stewart, a fost publicată o știre neobișnuită. Tinerii au putut să vadă într-una din instituțiile de băut de la Los Angeles, când au mers să se distreze și să bea.

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Robert și Kristen au acționat ca niște prieteni

Despre faptul că Pattinson și Stewart mențin relații de prietenie, a devenit cunoscut datorită faptului că unul dintre utilizatorii rețelelor sociale a împărtășit o informație destul de neobișnuită. Tânărul a susținut că duminică a văzut vedete de cinema celebre într-unul din barurile din centrul Los Angeles. Iată câteva cuvinte despre acest utilizator a scris utilizatorul de Internet:

"Cu câteva zile în urmă m-am odihnit, bucurându-mă de muzică și de alcool, iar apoi am observat că lângă mine locuiau Kristen Stewart și Robert Pattinson. Ca să fiu sincer, am fost fără cuvinte. Tot nu pot să cred că îi văd în viață. Știam că nu au fost împreună de multă vreme, ci faptul că au menținut relații de prietenie - am văzut pentru prima dată. S-au așezat în fața celuilalt, luând un cocktail și au vorbit despre ceva foarte dulce. Arătau ca niște prieteni foarte vechi care se distrează împreună.

Kristen Stewart și Robert Pattinson s-au relaxat la bar împreună

Aproape imediat după aceea, un alt comentariu a apărut pe net, pe care un alt tip a scris:

"Când am văzut că Pattinson și Stewart au deschis ușa și au intrat în cameră, mi-am amintit imediat celebrul" Amurg ". Era impresia că Edward și Bella au apărut în fața mea. A fost destul de ciudat să le văd împreună, pentru că, după ce au stat de vorbă, am crezut că nu comunică între ei ".

Kristen Stewart ca Bella Swan

Kristen Stewart ca Bella Swan

Și aici este un alt comentariu pe care fata a scris-o:

"Am visat întotdeauna să-l văd pe Kristen și Robert împreună și, în final, visul meu sa împlinit. În acest weekend am fost la unul dintre restaurantele din Los Angeles și le-am văzut accidental la o masă. A fost destul de uimitor că i-am abordat chiar și le-am luat un autograf. Sunt foarte clasati. Este păcat că Kristen și Robert nu sunt împreună acum.

Robert Pattinson ca Edward

Robert Pattinson ca Edward

Pattinson și Stewart au avut o relație dificilă

Kristen și Robert s-au întâlnit în 2008, când au început să filmeze "Twilight". În imagine au jucat iubitori și această relație sa reflectat repede în viața lor reală. Foarte curând a devenit cunoscut faptul că sa produs o poveste de dragoste între Pattinson și Stuart. Relația lor a durat până în 2012 și a fost anulată datorită faptului că Kristen a răsuflat afacerea cu regizorul Rupert Sanders. În ciuda trădării, Robert a putut ierta iubitul său și a făcut-o o ofertă. Cu toate acestea, cu inelul actrita pentru o lungă perioadă de timp nu seamănă, pentru că după câteva luni perechea sa despărțit complet.

Kristen Stewart și Robert Pattinson au fost împreună timp de 4 ani

Kristen Stewart și Robert Pattinson au fost împreună timp de 4 ani

Amintiți-vă, acum Robert este complet gratuit, pentru că recent a întrerupt relațiile cu Talia Barnett. În ceea ce privește Stewart, ea a rostit o afacere cu modelul fată Stella Maxwell.

Talia Barnett și Robert Pattinson

Talia Barnett și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Stella Maxwell

Kristen Stewart și Stella Maxwell

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

46 − = 40