Roman Bradley Cooper și Irina Sheik au fost falsi?

Roman Bradley Cooper și Irina Sheik au fost falsi?

O altă pereche frumoasă a intrat în veșnicie. Irina Sheik și celebrul actor american Bradley Cooper s-au despărțit. Astfel de concluzii au făcut bloggeri, deoarece celebritățile nu mai sunt "strălucitoare" în locuri aglomerate și la evenimente. Nici actorul, nici Irina Sheik însuși nu au respins aceste zvonuri.

Este curios că o teorie întreagă a fost imediat exprimată, legată de Irina și de iubitorii ei de-a ...

Un roman prin numire?

Irina Shake și fotbalistul Cristiano Ronaldo au avut o poveste lungă. După aceea, Irina sa îmbrăcat în îmbrățișarea starului "Bachelor Party in Vegas".

Din ce în ce mai mult, există speculații că Ronaldo este de fapt homosexual, iar relația cu modelul luminos și sexy era doar o acoperire pentru adevărata lui orientare. Brazilianul a făcut acest lucru pentru a nu-și distruge cariera și pentru a nu prejudicia reputația clubului său nativ de fotbal.
Următorul tip a fost Shake Bradley Cooper, deci este posibil să recunoaștem că el preferă cu adevărat bărbații!

Irina și Bradley arătau fericiți împreună Pasionat sărut în vedere, la toate Pentru Ronaldo, a fost Irina doar o acoperire?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: