salma hayek în tinerețe

Vorbind despre vârsta unei femei este o formă proastă, dar Salma Hayek nu ascunde că în acest an a împlinit 49 de ani. În anii ei, arată foarte bine și devine un exemplu pentru mulți tineri.

Tânărul Salma Hayek

Viitoarea actriță sa născut în Mexic în familia unui cântăreț de operă și director al unei companii petroliere. Mama și tatăl lui Salma erau oameni devotați, la vârsta de 12 ani și-au trimis fiica la o școală internată catolică. Dar Salma nu a studiat acolo mult timp - părinții au fost forțați să-i ia pe fată din școală din cauza unor probleme cu comportamentul ei. Salma nu a stat mult timp în Mexic, decisând să meargă la Houston, unde locuia mătușa ei.

A intrat în Institutul din Mexic la Facultatea de Relații Internaționale, la 23 de ani, a jucat în prima telenovelă mexicană "Theresa" și mai târziu în mai multe filme. După ce a încercat succesul gustului, Salma Hayek sa dus să cucerească America, unde a ajuns ca imigrant ilegal, după care sa mutat în Los Angeles. În ciuda dislexiei sale congenitale, Salma Hayek nu sa oprit la îmbunătățirea limbii engleze, în plus, a început să învețe să acționeze de la Stella Adler. Popularitatea nu a durat mult - Salma a fost invitată să apară în filmul "Disperat" cu Antonio Banderas, din care a început cariera actriței, iar astăzi este și producător și director.

În tinerețea ei, Salma Hayek era naturală și independentă. Întotdeauna îi plăcea să fie ea însăși, calitatea de caracter pe care și-o păstrează până în prezent.

În tinerețea ei, Salma Hayek se considera frumoasă, în ciuda acestui lucru, ea a plătit întotdeauna mult timp la apariția ei, aderând la opinia că doar îngrijirea zilnică poate salva atractivitatea.

Salma Hayek - secretul tineretului

Se știe că actrița neglijează adesea restricțiile. Recunoaște că îi place să mănânce și să bea vin bun. Apropo, ea ia în considerare și forma ei feminină ca fiind avantajul ei, fiind mândru de faptul că nu are nevoie de botox pentru că mănâncă bine, inclusiv diverse, inclusiv alimente grase, în dieta ei.

Spre deosebire de multe stele, Salma Hayek este sigur că mâncând prea mult și jucând prea mult este dăunător. Mulți sunt nedumerit, care sunt secretele tinerilor lui Salma și nu le ascunde:

  • trebuie cântărită în fiecare zi;
  • aplică masaj pentru a menține elasticitatea pielii;
  • utilizați produse cosmetice în ingrediente naturale;
  • Nu vă faceți griji cu privire la fleacuri, inclusiv despre riduri.
tânăr fierbinte mexican Salma Pentru Salma Hayek, armonie interioară este importantă forme sexy de Salma Hayek atrage puncte de vedere
frumoasa femeie Salma Hayek Odată cu vârsta, Salma a devenit mai atractivă Salma Hayek este obișnuită să aibă grijă de ea de la o vârstă fragedă
Salma Hayek preferă yoga la 49 de ani, sala hayek arată mult mai tânără figura de Salma de 49 de ani este invidioasă de mulți tineri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 39 = 45