Sandra Bullock și Ryan Reynolds

După publicarea comediei senzaționale "Propunere", zvonurile au început să se răspândească despre relațiile de dragoste ale personajelor principale. Baza acestor bârfe a fost scena filmului, în care Sandra Bullock și Ryan Reynolds sunt filmate goi într-o relație destul de strânsă. Mai mult, după filmare, stelele nu și-au ascuns simpatia reciprocă, deși nu s-au declarat oficial ca un cuplu. Aceste fapte contradictorii au împărțit opiniile presei asupra subiectului, fie că se întâlneau Bullock și Reynolds.

Sandra Bullock și Ryan Reynolds se întâlnesc?

Vorbind despre relația dintre Sandra și Ryan, ar trebui să ne întoarcem în 2000. Atunci actorii s-au întâlnit întâi. În ciuda diferenței de vârstă dintre Bullock și Reynolds, au existat multe în comun și stelele au devenit prieteni apropiați. Sandra și Ryan au păstrat legătura chiar și atunci când Bullock avea un nou prieten. Nunta actriței cu Jesse James, de asemenea, nu a afectat prietenia puternică a actorilor. Când, la scurt timp după căsătorie, Bullock Reynolds sa angajat cu Scarlett Johansson, actorii încă și-au petrecut mult timp împreună. Mai mulți actori au început după divorț cu soții lor. Relația lor este că stelele sunt foarte confortabile împreună, ca și cum ar fi jumătăți de ceva total. Presa nu a încetat să strălucească cu titlurile, că între Bullock și Reynolds avea o chimie evidentă.

La doi ani după filmarea comună a presei, fără declarații oficiale ale actorilor, el a repetat că Sandra și Ryan se întâlneau. Potrivit mai multor jurnaliști, stelele au început să viziteze adesea proprietatea Bullock. Întâlnirea comună a Anului Nou a eliminat orice îndoială că sunt un cuplu. Unii paparazzi chiar au oferit poze, unde se saruta Sandra Bullock si Ryan Reynolds. Cu toate acestea, după declarații foarte importante, producătorii actriței au decis să înlăture mitul relațiilor inexistente. Cel mai greu argument a fost că Bullock nu și-a vizitat proprietatea încă din 2009, iar pe pozele saruturilor nu este deloc clar cine este portretizat.

Astfel, Sandra Bullock și Ryan Reynolds s-au despărțit, fără a trebui să înceapă o relație serioasă de dragoste.

Sandra Bullock și Ryan Reynolds în oferta filmului Sandra Bullock și Ryan Reynolds la ceremonia de decernare a premiului Peopl's Choice 2010 Sandra Bullock și Ryan Reynolds pe filmul propoziției din Madrid

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 38 = 40