Sărbătoarea Serena Williams și logodnicul ei, Alexis Ohanian, la Gala Met din 2017

Serena Williams, care îi va da lui Alexis Ohanian primul lor născut, strălucește nu numai pe teren. Jucător de tenis de 35 de ani a murdărit pe covorul roșu Met Gala 2017. Fondatorul rețelei sociale Reddit și-a însoțit pentru prima dată mireasa gravidă la un eveniment social.

Ieșire luminată

Prima apariție a lui Serena Williams și a lui Alexis Ohanian în public, ca un cuplu, sa dovedit foarte spectaculoasă. Viitorii părinți au venit la Muzeul Metropolitan, în cadrul anualei baluri a Institutului de Costume, care a murit aseară la New York, complet înarmat.

Alexis Ohanyan și Serena Williams la Met Gala 2017

Alexis Ohanyan și Serena Williams la Met Gala 2017

Pe steaua sport, care se află într-o poziție interesantă, era o rochie de smarald cu un tren, draperie și un gât de adâncime din colecția Versace, decorată cu margele. Tinuta a subliniat forma feminina a viitoarei mame si a burtii impresionante. Cercei lungi cu diamante, inel și o brățară masivă au completat imaginea plină de farmec a lui Serena.

Gravidă Serena Williams

Gravidă Serena Williams

Serena Williams de 35 de ani

Un om de afaceri IT, într-un costum strict negru și o cravată de arc, arăta ca logodnica lui, aruncând pentru jurnaliști la galeria foto.

Serena Williams și Alexis Ohanyan

Serena Williams și Alexis Ohanyan

Serena Williams și Alexis Ohanyan la eveniment

Doar un accident

Despre sarcina Williams a devenit cunoscut luna trecuta. Ea și-a postat fotografia într-un costum de baie cu semnătura "20 de săptămâni" în Snapchat. Mai târziu sa dovedit că Serena a apăsat accidental butonul greșit și a postat o imagine pe bandă. Despre greșeala ei, a aflat într-o jumătate de oră, primind multe felicitări la telefon.

Serena Williams a recunoscut că nu intenționa să-și anunțe sarcina

Serena Williams a mărturisit despre sarcină

Avizul juridic

Adăugăm, situația interesantă, Williams a provocat un scandal în lumea sportului. Din recunoașterea jucătorului de tenis a rezultat că, în ianuarie, când Serena a câștigat Australian Open-2017, ea a fost în a doua lună de sarcină și probabil a știut despre ea. Cu toate acestea, nu sa retras din participarea la turneul de prestigiu, punându-i îndoială puritatea victoriei. Se demonstrează științific că, în primele etape ale sarcinii, datorită gonadotropinei corionice, pe care organismul o produce, o femeie devine mai durabilă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 + = 13