Scandalurile agită familia lui Chris Hemsworth și a lui Elsa Pataki: este într-adevăr un divorț?

Până de curând, un cuplu de Chris Hemsworth și Elsa Pataki au fost personificarea idilului de familie. Să fim cinstiți, Elze, de 40 de ani, invidiează multe femei, cucerind inima Chrisilor de sexy de 33 de ani, tinerii supermodeli nu au putut, iar actrița spaniolă a reușit! Șapte ani, diferența de vârstă nu a interferat cu dragostea lor violentă, căsătoria de șase ani și nașterea a trei copii!

Chris Hemsworth și Elsa Pataki

Chris Hemsworth și Elsa Pataki

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth este visul multor fete!

Care a fost cauza discordiei dintre Elsa și Chris?

Altă zi soția, împreună cu copiii și prietenii de mers pe jos de-a lungul coastei Australiei în Byron Bay, unde trăiește un cuplu lor, comunicarea între Elsa și Chris a crescut rapid în showdown neplanificate. Elsa nu i-a ascuns indignarea și, fără a fi jenată de alții, și-a exprimat furios nemulțumirea. Chris a ascultat în tăcere față de soția sa, inserând doar ocazional o replică, și, judecând după mâinile încrucișate, el, evident, nu a vrut să facă un scandal de patrimoniu străin. Văzând că paparazzii urmăreau conversația, se dispersau în direcții diferite. Judecând după reacția unor prieteni apropiați, o astfel de dezasamblare nu este prima dată.

Tabloidele australiene prezintă un divorț

Tabloidele australiene prezintă un divorț

În tabloidele australiene a apărut imediat speculații despre un posibil cuplu de divorț, este chiar așa? Așa cum a raportat insideri, Hemsworth apasă cu tărie pe soția sa, se opune carierei și vrea să se dedice în întregime familiei și nașterii copiilor. Da, tu nu ai interpretat greșit, Chris visează la o familie mare și îi cere Elșa să aibă alta

!
Discuție publică
Elsa nu a acordat atenție celorlalți

Elsa nu a acordat atenție celorlalți

Cuplul are o fiică în vârstă de 4 ani și gemenii în vârstă de 2 ani, și ar trebui să recunoaștem că Pataki, arată bine după trei nașteri, iar în cei 40 de ani, dar ea vrea să fie în filme și celebru! din cercul apropiat al familiei sursă susține că Elsa a declarat categoric că ea a fost obosit să fie o „mașină pentru producția“ și statutul ei „Doamna Hemsworth“ nu este de ajuns:

Sunt o actriță și vreau să pot trage, să fiu în căutare, nu știu unde, dar în Spania și America mea!

Cuplul creste trei copii

Cuplul aduce trei copii

Putem presupune orice număr de motive pentru o astfel de ceartă tare în public, dar, în mod clar, fiul probleme coapte, care trebuie să fie discutate între ele și să caute compromisuri. Tabloidul australian New Weekly susține categoric că Chris Hemsworth și Elsa Pataki au apelat deja la avocați și au fost lansate procedurile de divorț. Să sperăm că informațiile vor fi o altă ipoteză a jurnaliștilor și că relațiile cuplului se vor îmbunătăți!

Este într-adevăr un divorț?

Este într-adevăr un divorț?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 5 =